Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Yποβάθμισε τις φήμες για ενδιαφέρον της Real για Bellingham o Ancelotti

Yποβάθμισε τις φήμες για ενδιαφέρον της Real για Bellingham o Ancelotti

O Jude Bellingham αποτελεί εδώ και καιρό ένα από τα πλέον καυτά ονόματα του μεταγραφικού παζαριού, με τη Liverpool να μην είναι μυστικό ότι τον παρακολουθεί.

Η «ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή αξία» του νεαρού μέσου της Borussia Dortmund ακολούθησε ακόμα πιο ανοδική πορεία μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με αποτέλεσμα το όνομά του να αρχίσει να ακούγεται ακόμα συχνότερα σε μεταγραφικά σενάρια.

Ένα από αυτά τα σενάρια θέλει μέχρι και τη Real Madrid να ενδιαφέρεται για την υπογραφή του, γεγονός πού αν ισχύει αφορά έμμεσα τους Reds, οι οποίοι αναμένεται να δείξουν ενεργό ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ο Carlo Ancelotti πάντως φρόντισε να…χαϊδέψει τα αυτιά των φίλων της ομάδας μας, καθώς σε ερώτηση πού τού έγινε για τον Jude στη συνέντευξη τύπου του παιχνιδιού με τη Villareal, απέρριψε την προοπτική η ομάδα του να κινηθεί για αυτόν (…τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον).

Ας δούμε τι απάντησε ο έμπειρος προπονητής της «Βασίλισσας» στη σχετική ερώτησηL

«Ο Bellingham έδειξε στο Μουντιάλ ότι είναι ένας εξαιρετικός μέσος, εμείς όμως έχουμε άλλους. Ο Enzo Fernandez έπαιξε πολύ καλά, ο Gavi και ο Pedri επίσης.»

«O Bellingham είναι ένας από αυτούς τους πολύ καλούς μέσους, εμείς όμως θα μείνουμε με αυτούς πού έχουμε.»

Jude Bellingham και Jordan Henderson στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Jude Bellingham και Jordan Henderson στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com