Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόβλημα στον δικέφαλο ο van Dijk – Φόβοι για σοβαρή ζημιά!

Πρόβλημα στον δικέφαλο ο van Dijk – Φόβοι για σοβαρή ζημιά!

Και τα προβλήματα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, δεν έχουν σταματημό για την Liverpool, αφού ο Virgil van Dijk αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο!

Ο Ολλανδός αμυντικός αποχώρησε με δεμένο το πόδι από το Gtech Community Stadium, όπου και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στη Brentford.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν για μικροπρόβλημα τραυματισμού, όμως στον πλανήτη Liverpool, όταν ξεκινάει να βρέχει, γίνεται… κατακλυσμός.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα του VVD φαίνεται να είναι πολύ μεγαλύτερο από τη πρώτη εκτίμηση, με τον στόπερ των Reds να είναι έτοιμος να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο Jurgen Klopp είχε εμφανιστεί ιδιαίτερα καθησυχαστικός στις δηλώσεις του μετά το ματς της Κυριακής…

«Ο Virgil ένιωσε τσίμπημα στον μυ του, αλλά είπε ότι είναι καλά και είναι πολύ καλός κριτής για αυτά τα πράγματα»

«Δεν ήθελα να ρισκάρω. Ο φυσιοθεραπευτής φαινόταν πολύ χαρούμενος όταν είπα ότι δεν ήθελα να ρισκάρω. Δεν είναι τραυματισμός, απλώς ένιωσε την ένταση».

Με τον van Dijk να είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί ειδικό γιατρό για το πρόβλημα, μάλλον μόνο… ένταση δεν ήταν, αφού υπάρχουν φόβοι για βαριά θλάση που μπορεί να κρατήσει τον παίκτη της Liverpool εκτός γηπέδων για περίπου δύο μήνες.

Σημαντικό πρόβλημα με van Dijk στη Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com