Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Κάνουμε ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω»

Robertson: «Κάνουμε ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω»

Για την νέα ήττα της Liverpool στο πρωτάθλημα από την Brentford μίλησε ο Andy Robertson, τονίζοντας πως αν συνεχίσει έτσι δεν θα καταφέρει να ανέβει στη βαθμολογία και να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί στο Uefa Champions League.

Για την ήττα από τη Brentford είχε να πει:

“ Προφανώς δεν κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Είναι τόσο απλό. Πηγαίνεις στο ημίχρονο με 2-0 πίσω και πρέπει να δώσεις μια μάχη. ”

“ Δεν είχαμε κανέναν να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, δεν είχαμε κανέναν ψηλά στο γήπεδο, δεν είχαμε κανέναν στα κενά, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, χάσαμε τις δεύτερες μπάλες και δεν αντιμετωπίσαμε καλά τις στημένες φάσεις. ”

“ Οπότε ναι, όταν προσθέτεις όλα αυτά τα πράγματα, δεν πρόκειται ποτέ να έχεις αποτέλεσμα σε αυτή την έδρα. Ξέραμε σε τι είναι καλή η Brentford, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε σε τι είναι καλή και είναι πολύ συνεπής σε αυτό. ”

“ Ήμασταν προετοιμασμένοι για το τι περιμέναμε, αλλά προφανώς απλώς δυσκολευτήκαμε. Οι στημένες φάσεις ήταν ένα τεράστιο όπλο γι ‘αυτούς, τα δύο πρώτα γκολ προήλθαν από αυτές, αυτό είναι εξαιρετικά απογοητευτικό από την πλευρά μας. ”

Για το τι σημαίνει η νέα ήττα:

“ Αισθάνομαι ότι κάνουμε ένα βήμα μπροστά και ένα βήμα πίσω αυτή τη στιγμή. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δεύτεροι σε κάθε μπάλα, χωρίς πραγματικά τρεξίματα πίσω. Πρέπει να είμαστε πρώτοι στην μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, ακόμη και στη δική μας περιοχή. ” Είπε ο Robertson.

“ Αυτή η απόδοση [κόντρα στη Leicester] θα έπρεπε να ήταν ένα χτύπημα όπου λέμε «σωστά, κερδίσαμε, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση». Τρεις μέρες αργότερα κάναμε άλλη μια κακή εμφάνιση. ”

Ο Andy Robertson αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com