Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ειδική συμφωνία Liverpool – Wolves για Matheus Nunes»

«Ειδική συμφωνία Liverpool – Wolves για Matheus Nunes»

Στα χέρια της φέρεται να έχει η Liverpool τον Matheus Nunes, λόγω μιας ιδιάζουσας συμφωνίας με την Wolves το περασμένο καλοκαίρι.

Το ενδιαφέρον των Reds για τον Πορτογάλο χαφ δεν αποτελεί νέο, αφού το όνομά του έπαιζε για μήνες στο ρεπορτάζ της ομάδας, μέχρι ο παίκτης να μετακομίσει στο Molineux και στην Wolves.

Η Telegraph, όμως, αποκάλυψε χθες (Δευτέρα 2/1) πως μόνο εκτός πλάνου δεν είναι ο Nunes για την Liverpool, κάνοντας λόγο για ειδική συμφωνία της Liverpool με την Wolves!

Όπως γράφει, λοιπόν, ο Sam Wallace, ο Nunes υπέγραψε στην ομάδα των Midlands για το ποσό των 38 εκατομμυρίων λιρών, φτάνοντας σε συμφωνία (και) με την Liverpool, με τους Reds να δεσμεύονται να καταβάλλουν ένα παρόμοιο ποσό (περίπου 44 εκατομμύρια λίρες) για να τον αγοράσουν ένα χρόνο μετά!

Ο Nunes δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που θα ήθελε με την φανέλα των «Λύκων», αφού έξι μήνες μετά την μεταγραφή του έχει «γράψει» 16 συμμετοχές με μία ασίστ, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμού και μια δύσκολη κατάσταση στην ομάδα, η οποία εν τέλει αντικατέστησε το προπονητή της. Ακόμα και έτσι, έχει δείξει σημάδια των ικανοτήτων του, γεγονός που τον έβαλε στο αεροπλάνο για το Κατάρ, κάνοντας δύο συμμετοχές για την Πορτογαλία.

Η πηγή είναι έγκυρη, και άρα μοιάζει ο Nunes να αγωνίζεται στη Wolves με ένα καθεστώς σχεδόν δανεισμού από τη Liverpool, η οποία οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να επανέλθει για τον παίκτη.

Με τα κενά στα χαφ να είναι μεγάλα, φαίνεται πως υπάρχουν πιθανότητες να γίνει ακριβώς αυτό! Η πεποίθηση είναι πως ο Nunes είναι ένα τεράστιο ταλέντο, με την επιλογή της ομάδας να μην τον βοηθάει ιδιαίτερα, με την Liverpool να είναι πρόθυμη να τον κάνει δικό της.

Όλα αυτά, όπως είπαμε, ισχύουν για το καλοκαίρι, όμως ο Wallace αφήνει ανοιχτό το παράθυρο να κλείσει από τώρα τον παίκτη η Liverpool. Θυμίζουμε ότι λόγω κανονισμών της FIFA, ο Nunes δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί με τη κόκκινη φανέλα φέτος, αφού έχει φέτος επίσημες συμμετοχές με Sporting και Wolves.

Αγωνίστηκε στο Μουντιάλ ο Nunes.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com