Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκληρή κριτική από Carragher σε Liverpool και Klopp

Σκληρή κριτική από Carragher σε Liverpool και Klopp

Υπερβολικούς θεώρησε τους πανηγυρισμούς του Martin Odegaard o Jamie Carragher.

Σκληρή κριτική στη Liverpool και στον Jürgen Klopp άσκησε ο Jamie Carragher, εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας στην έδρα της Brentford το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Carra μιλώντας στο πάνελ του Sky Sports εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τους φετινούς Reds και τις επιλογές του Γερμανού.

Συγκεκριμένα είχε να πει:

“ Η Liverpool είχε προβλήματα όλη τη σεζόν απέναντι σε ομάδες που έχουν σωματικά προσόντα, όταν το παιχνίδι έχει ένταση δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Αυτή είναι μια ομάδα, ας μην ξεχνάμε, ότι υπερηφανεύονται που λένε ότι η ένταση είναι η ταυτότητά μας. ”

“ Δεν μπορούν να το αντεπεξέλθουν πια με αυτό αυτή τη στιγμή. Μοιάζει σαν μια γερασμένη ομάδα να φτάνει στο τέλος, ήταν απολύτως άθλιο αυτό το πρώτο ημίχρονο. ”

“ Αυτό το αποτέλεσμα θα ερχόταν. Οι δύο τελευταίες εμφανίσεις ήταν τυχερές – αυτό το αποτέλεσμα θα υπάρχει κάθε 4/5 εβδομάδες. Δεν νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει. ”

“ Το πρώτο γκολ δείχνει μια αδύναμη ομάδα και αυτό ισχύει εδώ και 12 μήνες. ”

“ Θυμίζει την Arsenal του Wenger που δεν κέρδισε ποτέ ξανά όταν έγινε πολύ τεχνική. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον Pep Lijnders που έχει μεγάλη επιρροή. ”

“ Η Liverpool έχει αγοράσει έναν παίκτη της μεσαίας γραμμής μέσα σε 4,5 χρόνια και αυτό επιστρέφει να την στοιχειώσει τώρα. ”

“ Ο Thiago για μένα δεν είναι πρόβλημα αν οι άλλοι δύο είναι υψηλής ενέργειας και λειτουργούν. Οι Elliott και Carvalho δεν μοιάζουν σαν παίκτες του Jürgen Klopp. ”

“ Ο Naby Keita για εμένα και γενικότερα, δεν είναι καλός. ” Είπε ο Carragher.

“ Δεν είναι μια ομάδα του Klopp και δεν ξέρω το γιατί. ”

“ Αν η Liverpool πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει στην πρώτη τετράδα χωρίς να αποκτήσει μέσο, τότε δεν έχει καμία απολύτως ευκαιρία. ”

“ Η Liverpool μοιάζει να προσπαθεί να παίξει με τον τρόπο του Jürgen Klopp, αλλά χωρίς παίκτες του Jürgen Klopp. ”

“ Η Liverpool είναι σαν μια κανονική ομάδα που πιέζει, αλλά εξακολουθεί να παίζει με υψηλή γραμμή. ”

“ Ο κόσμος εξακολουθεί να μιλάει για τον Bellingham, όμως η Liverpool δεν έχει πρόβλημα να επιτεθεί. Το πρόβλημα της είναι ότι δεν έχει έναν μέσο να ανακόψει τις επιθέσεις του αντιπάλου. ”

“ Η Liverpool βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Θα χρειαστεί να πάει πολύ καλά στα μεταγραφικά το καλοκαίρι για να ανταγωνιστεί στην κορυφή του πρωταθλήματος. ”

“ Πρέπει να ξοδέψει περίπου 200 εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι. Πρέπει να αγοράσει τρεις παίκτες της μεσαίας γραμμής. Θα αγόραζα έναν παίκτη σαν τον Wijnaldum, ο οποίος μαζί με τον Fabinho θα προστάτευε την αμυντική τετράδα. ”

“ Κάποιος πρέπει να προστατεύει την άμυνα. ”

Απογοητευτική εμφάνιση από τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

One thought on “Σκληρή κριτική από Carragher σε Liverpool και Klopp

  1. Η αμυντικη και οχι μονο καταντια της Λιβερπουλ εχει ξεκινησει εδω και δυομιση χρονια αρχης αρχομενης απο το 7-2 με την Αστον Βιλλα αλλα και με τον αποκλεισμο απο την Ατλετικο Μαδριτης μεσα στο Ανφιλντ με τα απιστευτα δωρα του Αλισον και της απεριγραπτης αμυνας.Αυτος ο συλλογος δειχνει να διοικειται απο ανθρωπους με ερασιτεχνικη η τελος παντων αφελη προσεγγιση στα ποδοσφαιρικα θεματα και παρα τις σχετικες επιτυχιες των τελευταιων χρονων η συμπεριφορα του καθε αλλο παρα προσιδιαζει σε πραγματικα πολυ μεγαλο συλλογο.Περαν αυτου οχθεσινος αγωνας ηταν μια ακομη αποδειξη οτι το ποδοσφαιρο καθε αλλο παρα ειναι αγωνισμα κατοχης της μπαλλας,αλλα σωστου χειρισμου της

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com