Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/12/2001 Εκατό Κόκκινα γκολ για Michael Owen (vid)

Σαν σήμερα: 29/12/2001 Εκατό Κόκκινα γκολ για Michael Owen (vid)

Το εκατοστό του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Michael Owen σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την West Ham Utd στο Upton Park.

Οι Reds του Gerard Houllier σε μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, που ήταν στο κυνήγι του τίτλου, φιλοξενήθηκαν στο Λονδίνο από τα πάντα μαχητικά Σφυριά. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Trevor Sinclair στο 39′, κάνοντας έτσι δύσκολη την δουλειά των Κόκκινων.

Ο Γάλλος manager των Reds, στο δεύτερο ημίχρονο έκανε σταδιακά τις αλλαγές που χρειάζονταν (ο Gary McAllister έδωσε την θέση του στον Steven Gerrard στο 46′, ο Danny Murphy στον Michael Owen στο 59′ & ο Vladimir Smicer στον Jari Litmanen 75′), ώστε να γίνουν πιο πιεστικοί στην αντίπαλη περιοχή των Λονδρέζων.

Η πίεση αυτή απέδωσε τελικά καρπούς δύο λεπτά πριν την κανονική διάρκεια, όταν ο Michael Owen από ασίστ του Emile Heskey, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του πρώην τερματοφύλακα των Reds, David James (88′). Αυτό ήταν το 100ο γκολ του Michael Owen με την Κόκκινη φανέλα, και το 200ο γκολ πρωταθλήματος του Συλλόγου, από όταν ανέλαβε μόνος του την τεχνική ηγεσία στον πάγκο των Κόκκινων ο Gerard Houllier.

Το αποτέλεσμα αυτό, άφησε τους Reds στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Arsenal, αλλά και με 1 παιχνίδι λιγότερο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, με τους Hammers αγωνίσθηκαν ο επίσης πρώην Κόκκινος Don Hutchison και ο μετέπειτα παίκτης των Reds Joe Cole.

Το παιχνίδι στο Upton Park παρακολούθησαν 35.103 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Rob Styles.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης στο 44′:21″ του παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 29/12/2001 Εκατό Κόκκινα γκολ για Michael Owen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com