Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποτρέπει τον Thuram να πάει στη Liverpool ο Saint-Maximin

Αποτρέπει τον Thuram να πάει στη Liverpool ο Saint-Maximin

Ο εξτρέμ της Newcastle United Allan Saint-Maximin παρότρυνε τον Marcus Thuram να αρνηθεί μια ενδεχόμενη μεταγραφή στη Liverpool.

Ο 25χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός μπορεί να ανταπεξέλθει ως κεντρικός επιθετικός αλλά και ως εξτρέμ και έχει συνδεθεί με πιθανή μεταγραφή και στη Manchester Utd. Τη φετινή σεζόν έχει 13 γκολ σε 17 εμφανίσεις με τη φανέλα της Borussia Monchengladbach. Το πιο σημαντικό στην υπόθεση του Thuram είναι ότι έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και θα ήταν πολύ πιθανό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο με ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Saint-Maximin πάντως ζήτησε από τον Thuram να σνομπάρει μια ενδεχόμενη μεταγραφή σε Liverpool και Manchester Utd για να τον ακολουθήσει στη Newcastle.
«Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να τον αποκτήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στα ΜΜΕ ο Saint-Maximin. «Ήμουν πολύ χαρούμενος για εκείνον που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Για να είμαι ειλικρινής ανταλλάζουμε και κάποια μηνύματα. Προσωπικά τον θεωρώ εξαιρετικό παίχτη. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια τώρα, γνωρίζω και τους γονείς του και είναι ένα εξαιρετικό παιδί.»

Εντωμεταξύ, ο πρώην επιθετικός της Manchester Utd, Luis Saha, προειδοποίησε τον Thuram να είναι προσεκτικός αν επιλέξει ως επόμενο προορισμό του τους κόκκινους διαβόλους.
«Ανταπεξήλθαν (μαζί με τον Kolo Muani) κάτω από πολύ δύσκολες περιστάσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κράτησαν τη ψυχραιμία τους σε σημαντικές στιγμές και είναι και οι δύο εξαιρετικοί παίχτες. Αλλά υπάρχουν κι άλλοι νεαροί και καλοί παίχτες στη Manchester Utd αυτή τη στιγμή που δυσκολεύονται στην ομάδα. Δεν λέω ότι δε θα έπρεπε να πάνε στην ομάδα, αλλά είναι μια δύσκολη περίοδος τώρα.»

Αποτρέπει τον Thuram να πάει στη Liverpool ο Saint-Maximin
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com