Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Να παραμείνει στους Reds ο Bobby Firmino θέλει ο Phil Thompson

Να παραμείνει στους Reds ο Bobby Firmino θέλει ο Phil Thompson

Ο πρώην αμυντικός & θρύλος της Liverpool Phil Thompson, αποκάλυψε την ανησυχία του για το μέλλον του Bobby Firmino στους Reds.

Ο Thompson αποκάλυψε την ανησυχία του για το μέλλον του Roberto Firmino στον σύλλογο. Ο πρώην αμυντικός της Αγγλίας είναι ανένδοτος ότι ο Βραζιλιάνος πρέπει να έχει νέα συμβόλαιο με την Liverpool. Το τρέχον συμβόλαιο του Firminho λήγει στο τέλος της σεζόν κι έχουν γίνει συζητήσεις για πιθανή ανανέωση, αλλά ακόμα δεν έχει αποτυπωθεί κάτι στο χαρτί.

Ο 31χρονος είναι ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ της Liverpool αυτή τη σεζόν πίσω από τον Mo Salah. Έχει εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει παίξει πιο συχνά από όσο θα περίμεναν κάποιοι λόγω των τραυματισμών των Diogo Jota και Luis Diaz.

Ο Thompson λέει ότι ο Firmino είναι ο αγαπημένος του παίκτης στην ομάδα, αλλά ανησυχεί για το πού θα είναι το μέλλον του. Είπε αποκλειστικά στην Express Sport: «Με αφορά φυσικά το θέμα. Οι άνθρωποι με ρωτούσαν εδώ και πολλά χρόνια «ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης;», πάντα πιστεύοντας ότι θα είναι ο Van Dijk επειδή ήμουν κεντρικός αμυντικός και ο Virgil είναι ο υπέρτατος. Αλλά ο αγαπημένος μου παίκτης ήταν πάντα ο Bobby, αγαπώ τον τρόπο που συνδέει την ομάδα και νομίζω ότι είναι απλά λαμπρός.»
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν του έχει προσφερθεί συμβόλαιο ακόμα. Ελπίζω ότι θα υλοποιηθεί, σίγουρα όταν μπούμε στον Ιανουάριο.»

Ο Firmino μπορεί να μιλήσει με ξένους συλλόγους για ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι μόλις ανοίξει το παράθυρο του Ιανουαρίου. Και αυτός είναι ένας άλλος λόγος που ο Thompson θέλει να υπογράψει σύντομα ένα νέο συμβόλαιο, προσθέτοντας: «Αυτό θα ήταν ανησυχητικό γιατί μου αρέσει πάρα πολύ και όπως είδαμε έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην ομάδα.»
«Ελπίζω λοιπόν ότι θα μπορέσουν να τα βρουν και ο Bobby να υπογράψει. Νομίζω ότι θα δώσει ώθηση σε όλους, ακόμα και στους παίκτες γιατί είναι τόσο πολύ συμπαθής.»

Ο Sadio Mane ήταν ο πρώτος από τους διάσημους μπροστινούς τρεις που άφησε τη Liverpool το περασμένο καλοκαίρι. Οι Reds δυσκολεύονται αυτή τη σεζόν, καθώς βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Premier League, τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα.

Αλλά ο Thompson απέρριψε οποιουδήποτε ισχυρισμούς ότι η αποχώρηση του Mane είχε αντίκτυπο στα αποτελέσματα. Είπε σχετικά: «Όχι, νομίζω ότι αυτό είναι πολύ εύκολο, οι άνθρωποι απλά υποστηρίζουν ότι φταίει η φυγή του Sadio, αλλά έχουν άδικο. Νομίζω ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έχω να δω τόσους πολλούς παίκτες εκτός φόρμας ταυτόχρονα.»

«Βλέπεις πόσοι είναι ντεφορμέ, παίχτες στους οποίους μπορούσες να βασιστείς τα προηγούμενα χρόνια – Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson, Virgil van Dijk, Fabinho. Ακόμα και ο Mo Salah μπορεί να πετυχαίνει γκολ, αλλά δεν είναι τόσο συνεπής.»

«Και πιθανώς οι δύο πιο σταθεροί παίκτες μας αυτή τη σεζόν να είναι ο Diaz και ο Elliott. Και αυτό δεν είναι μεγάλο μέρος της ομάδας. Επομένως, νομίζω ότι το επίπεδο συνέπειας πολλών παικτών δεν ήταν στα κανονικά μας επίπεδα.»

Να παραμείνει στους Reds ο Bobby Firmino θέλει ο Phil Thompson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com