Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαφορετική προσέγγιση στα έργα της Anflield Rd ανακοίνωσε η Liverpool

Διαφορετική προσέγγιση στα έργα της Anflield Rd ανακοίνωσε η Liverpool

Η επέκταση της κερκίδας της Anfield Rd έχει προγραμματιστεί να είναι έτοιμη εγκαίρως για την έναρξη της προσεχούς σεζόν 2023-24.

Το τέλος των εργασιών της επέκτασης της Anfield Rd έχει σταθερά διαμορφωθεί από την ημέρα που ο μάνατζερ των Reds Jurgen Klopp, ξεκίνησε να ασχολείται με το έργο λίγο περισσότερο από 13 μήνες πριν.
Η ανάπλαση του γηπέδου έχει πλέον ολοκληρωθεί περισσότερο από το μισό του έργου και παραμένει σε καλό δρόμο για να είναι έτοιμη εγκαίρως για την έναρξη της σεζόν 2023-24, σύμφωνα με την Liverpool.

Αλλά σε μια νέα ενημέρωση για την πρόοδο, ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι θα επιδιωχθεί μια διαφορετική προσέγγιση σε μια πτυχή της κατασκευής τής εξέδρας τη νέα χρόνια. Ενώ η καινούργια κερκίδα θα προσθέσει 7.000 περισσότερους φιλάθλους, μέρος της διαδικασίας κατασκευής απαιτεί την αφαίρεση της οροφής από την Anfield Rd.
Είχαν τεθεί σε εφαρμογή σχέδια για αυτό το μέρος του έργου, που προοριζόταν να γίνουν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος του Παγκοσμίου κυπέλλου. Τελικά το χρονοδιάγραμμα άλλαξε και μετατέθηκε για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με την υπάρχουσα δομή της οροφής να είναι ακόμα σε ισχύ και οι Κόκκινοι να υποδέχονται τη Leicester city στις 30 Δεκεμβρίου, ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι αυτός ο ελιγμός θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της off σεζόν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο σύλλογος λέει ότι η κίνηση δεν θα έχει αντίκτυπο στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα για το έργο ούτε στο κόστος του και ότι πίσω από την απόφαση κρύβονται υλικοτεχνικοί λόγοι.

Ο σύλλογος επιβεβαίωσε επίσης ότι τις τελευταίες εβδομάδες προστέθηκαν δύο ατσάλινα στηρίγματα στη βορειοανατολική και βορειοδυτική πλευρά της κατασκευής. Λέγεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι σωληνώσεις ομβρίων υδάτων και η μόνωση του κτιρίου.

Από τότε που ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο τον Οκτώβριο του 2021, έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος με μερικά από τα πιο δύσκολα εμπόδια της κατασκευής να έχουν ήδη εκκαθαριστεί. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση δύο γερανών 600 τόνων για την ανύψωση του δοκού οροφής του νέου περιπτέρου στη θέση του, μια λεπτή διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σε υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουλίου.

Στη διαδικασία συμμετείχαν 30 μηχανικοί που εργάστηκαν στην κατασκευή για περίπου 12 ώρες. Σύμφωνα με τον σύλλογο, οι πύργοι, οι λαβές και τα ζευκτά συνδέονται με συνολικά 25.000 μπουλόνια.

Όταν ολοκληρωθεί το έργο, θα έχουν χρησιμοποιηθεί συνολικά 3.700 τόνοι χάλυβα. Είναι η δεύτερη φορά που το Anfield ανακατασκευάζεται υπό την σημερινή ιδιοκτησία της FSG. Αυτή η τελευταία επένδυση των 80 εκατομμυρίων λιρών είναι συνέχεια της επέκτασης της Main Stand που ολοκληρώθηκε το 2016.

Όταν ολοκληρωθούν όλες οι τρέχουσες εργασίες το καλοκαίρι, το Anfield θα μπορεί να φιλοξενήσει 61.000 οπαδούς, καθιστώντας το γήπεδο το τέταρτο μεγαλύτερο στην Premier League.

Διαφορετική προσέγγιση στα έργα της Anflield Rd ανακοίνωσε η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com