Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρον» της Liverpool (και) για τον Weston McKennie της Juventus?

«Ενδιαφέρον» της Liverpool (και) για τον Weston McKennie της Juventus?

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Liverpool δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμερικανού μέσου της Juventus, Weston McKennie. Ο 24χρονος κεντρικός μέσος είναι σημαντικό κομμάτι του κεντρικού άξονα, τόσο για την Εθνική του ομάδα όσο και για τον Ιταλικό Σύλλογο.

Ο McKennie μπορεί να εμφανιστεί σε πολλούς ρόλους στη μεσαία γραμμή, συμπεριλαμβανομένης της δεξιάς πλευράς και είναι επίσης ένας περισσότερο από ικανός αμυντικός χαφ. Ο πρώην μέσος της Schalke είναι επίσης μεταγραφικός στόχος της Chelsea και της Tottenham.

Η Mail υπαινίσσεται ότι το ενδιαφέρον των Reds να υπογράψουν τον παίκτη από τον Ιανουάριο, μπορεί να αφορά μόνο σε δανεισμό. Η Liverpool πήρε τον Arthur Melo, την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής περιόδου με παρόμοιο τρόπο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για το αν θα ολοκληρωθεί το σενάριο που δημοσιεύει το Αγγλικό μέσο.

Οι Reds είναι μια ομάδα εξαιρετικά επιρρεπής σε τραυματισμούς και η ιδέα να προσθέσει βάθος στη μεσαία της γραμμή, ακόμα κι αν είναι προσωρινή, δεν φαίνεται καθόλου κακή. Η μετεγγραφή ενός νέου παίκτη σαν τον McKennie για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση ορισμένων από τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν αντιμετωπίσει οι Reds.

Σε 91 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τη Juventus, έχει 13 γκολ και 4 ασίστ. Δεδομένου του πόσο ασυνεπής είναι η μεσαία γραμμή των Reds λόγω των τραυματισμών, ο McKennie μπορεί πιθανώς να φτάσει στην αρχική ομάδα σε αρκετές περιπτώσεις. Με το πρόσθετο βάθος και τον ανταγωνισμό για τις αρχικές θέσεις, η ομάδα μπορεί να κάνει εναλλαγή παικτών και να ξεκουράζει τους βασικούς παίκτες όταν χρειάζεται, βοηθώντας στην πρόληψη της εξουθένωσης και περαιτέρω τραυματισμών.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com