Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ian Wright: «Έκανε φανταστική εμφάνιση ο Ibrahima Konate»

Ian Wright: «Έκανε φανταστική εμφάνιση ο Ibrahima Konate»

Ο πρώην επιθετικός της Arsenal & της Εθνικής Αγγλίας και νυν σχολιαστής στο ITV Ian Wright, επαίνεσε τον αμυντικό της Liverpool, Ibrahima Konate, για τις «πολύ καλές εμφανίσεις» και «μερικές πολύ καλές επεμβάσεις», καθώς η Γαλλία νίκησε το Μαρόκο στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Τετάρτη.

Οι σημερινοί κάτοχοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου πήραν το εισιτήριο για τον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη φορά και ο Wright πρόσθεσε πώς ο Konate, ο οποίος μπήκε στην ενδεκάδα εναντίον του Μαρόκου αντί του Dayot Upamecano, θα είναι «πολύ απογοητευμένος» αν ο αστέρας της Liverpool, μείνει τώρα εκτός απέναντι στην Αργεντινή την Κυριακή, όπως δήλωσε στο ITV Sport.

Η απόφαση του Didier Deschamps να φέρει τον Konate δεν ήταν αναγκαστική, αλλά τακτική μετά την εμφάνιση του Upamecano απέναντι στην Αγγλία.
Από εκείνο το μη καταλογισμένο φάουλ στον Bukayo Saka, στο ξεκίνημα της φάσης που κατέληξε στο γκολ για τους Γάλλους, μέχρι το μη καταλογισμένο φάουλ στον Harry Kane στην άκρη/μέσα στην μεγάλη περιοχή, πριν καταλογιστεί το πρώτο πέναλτι.
Ήταν ένα κακό παιχνίδι για τον παίκτη της Bayern Munich, οπότε δεν ήταν έκπληξη που ο Konate τον αντικατέστησε και τώρα ο Wright πιστεύει ότι θα παραμείνει έτσι, απέναντι στην Αργεντινή που εμπνέεται από τον Lionel Messi στον τελικό.

«Νομίζω ότι θα απογοητευτεί πολύ αν μείνει εκτός του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου», δήλωσε ο Wright «Νομίζω ότι ο Harry (Kane) πραγματικά έβαλε σε δύσκολη θέση τον Upamecano.»
«Είδαμε τον Konate να κάνει μερικές πολύ καλές φάσεις. Κάποιες πολύ καλές αποφάσεις, οπότε δεν βλέπω να τον αφήνουν έξω. Θα με εξέπληττε πολύ αν τον άφηναν εκτός».

Ήταν μια «τερατώδης», έξυπνη και υποδειγματική εμφάνιση του Konate στην άμυνα, απέναντι σε ένα από τα αστέρια του Μαρόκου. Απέναντι στην Αγγλία, ο Upamecano ήταν απερίσκεπτος, ένα φάουλ μακριά από το να κοστίσει στην ομάδα του και να θέσει τον εαυτό του σε περιττή πίεση.
Αλλά ο Konate ήταν ακριβώς το αντίθετο, συμπεριλαμβανομένων πολλών στιγμών όπου διαισθάνθηκε τον κίνδυνο και απέτρεψε το Μαρόκο από το να σκοράρει. Η αλήθεια είναι ότι η αφρικανική ομάδα πιθανόν να είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αν ο Upamecano ήταν στον αγωνιστικό χώρο αντί του Konate.

Ian Wright: «Έκανε φανταστική εμφάνιση ο Ibrahima Konate»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com