Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Θα τελειώσει δυνατά τη σεζόν η Liverpool»

Gerrard: «Θα τελειώσει δυνατά τη σεζόν η Liverpool»

Σιγουρος πως η Liverpool θα τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Steven Gerrard, ο οποίος επίσης μίλησε και για τη χειμερινή προετοιμασία που κάνει η ομάδα στο Dubai.

Ο Captain Fantastic επί του παρόντος δεν εργάζεται σε κάποιον σύλλογο και βρήκε την ευκαιρία να παραχωρήσει μια συνέντευξη στο site των Reds.

Συγκεκριμένα ο Stevie ανέφερε:

“ Ναι, είναι [σαν μια δεύτερη προετοιμασία]. Είναι μια ευκαιρία να δουλέψουν πολύ στο προπονητικό [και] να επαναφέρουν κάποια πράγματα. ”

“ Είμαι σίγουρος ότι ο Jürgen και το επιτελείο του κάνουν πολλά πράγματα τακτικά, αλλά [είναι] επίσης μια ευκαιρία να ξεκουραστούν τόσο πολύ. Έπαιξαν πολύ ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, συμμετείχαν σε κάθε διοργάνωση πέρυσι. ”

“ Επομένως, το να έχει η ομάδα μια μικρή προετοιμασία πριν ξεκινήσει ξανά η σεζόν και να έχει αυτή την ευκαιρία να ξεκουραστεί και μετά να έχει μια δεύτερη συγκέντρωση, ελπίζω η Liverpool να τα καταφέρει. ”

“ Περιμένω ένα πολύ δυνατό εξάμηνο για να τελειώσει η σεζόν γιατί σημαντικοί παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ανακάμψουν και οι παίκτες [που ήταν] στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να επιστρέψουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση, σε μια καλή θέση. ”

“ Περιμένω ένα πραγματικά δυνατό, συναρπαστικό τελείωμα της σεζόν για τους Κόκκινους. ” Είπε ο Steven Gerrard.

Να τελειώσει δυνατά τη σεζόν θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com