Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη City»

Τσιμίκας: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη City»

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με την Manchester City για το Carabao Cup μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας, το οποίο και χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό, ενώ αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα που έκανε η ομάδα τη φετινή σεζόν.

Αρχικά για το ξεκίνημα των Reds είπε:

“ Είναι μια απογοήτευση γιατί χάσαμε πολλά παιχνίδια που δεν θέλαμε να χάσουμε. Γι’ αυτό όλοι που προπονούνται εδώ δίνουν τα πάντα. ”

“ Θέλουμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούμε. Οπότε, φυσικά, ήταν [ένα] απογοητευτικό ξεκίνημα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. ”

“ Το θέμα είναι αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να είμαστε 100% εκεί και να κερδίζουμε ποδοσφαιρικά παιχνίδια. ”

“ Για να είμαι όμως ειλικρινής, είχαμε ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα. ”

Όσο για την αναμέτρηση του Etihad:

“ Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι. Παίζουμε απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο και είναι μια δύσκολη πρόκληση για εμάς, επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε η Liverpool. ”

“ Τίποτα δεν είναι εύκολο για εμάς και για αυτούς επίσης. Άρα, θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τους δυο μας. Η νίκη σου δίνει μια επιπλέον ώθηση. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να κερδίζουμε αγώνες ποδοσφαίρου, πρέπει να είμαστε 100% εκεί και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι [και ] πρέπει να κερδίζουμε κάθε πρόκληση. ”

Ο Κώστας Τσιμίκας στο φετινό Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com