Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα τροπή στη διαδικασία πώλησης της Liverpool από την FSG

Νέα τροπή στη διαδικασία πώλησης της Liverpool από την FSG

Οι ιδιοκτήτες της Liverpool έχουν δημοσιοποιήσει το ενδιαφέρον τους να πουλήσουν την ομάδα και είναι ανοιχτοί σε προτάσεις αλλά μόνο για τη «σωστή» τιμή.

Στη προσπάθεια της για νέες επενδύσεις, η Fenway Sports Group ίσως να βρήκε ένα νέο στρατηγικό σύντροφο. Στις αρχές Νοεμβρίου οι ιδιοκτήτες της Liverpool έκαναν γνωστό στο κόσμο ότι είναι ανοιχτοί σε προτάσεις πώλησης της ομάδας αφού για πάνω από ένα χρόνο οι προσπάθειες τους να βρουν επενδύσεις δεν τελεσφόρησαν.

Αξιόπιστες πηγές από τα αμερικάνικα ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες των reds επιδιώκουν οποιαδήποτε επένδυση ή ενδιαφέρον εξαγοράς με ελάχιστη αποτίμηση για την επιχείρηση τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά ότι πιθανότατα θα χρειαζόταν υψηλότερο ποσό σε ενδεχόμενη προσφορά εξαγοράς για να πραγματοποιηθεί.

Έχουν γίνει αρκετές αναφορές το τελευταίο διάστημα σε κονσόρτιουμ εταιρειών που ενδιαφέρονται για την απόκτηση της ομάδας, καθώς και σε δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες και μεγάλα επενδυτικά funds.

Εάν οι προσφορές που έρθουν δεν ικανοποιήσουν την FSG υπάρχει ανοικτό και το ενδεχόμενο μερικής πώλησης της ομάδας, για μικρότερο αντίτιμο για να μπορούν να γίνουν επενδύσεις και μεταγραφές με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στο οικονομικό κομμάτι στο μέλλον. Συνεπώς, δεν υπάρχει καμία βιασύνη από μεριάς FSG που επιχειρεί με στρατηγικές κινήσεις να κλείσει τη πιο συμφέρουσα συμφωνία. Να θυμίσουμε ότι η Liverpool «πέρασε στα χέρια τους» το 2010 έναντι 300 εκατομμυρίων λιρών. Οι ιδιοκτήτες θα προτιμούσαν να πουλήσουν την ομάδα σε κάποια εταιρεία που ήδη συνεργάζονται και εμπιστεύονται.

Ως το πιο πιθανό σενάριο λογίζεται αυτό που κάποιος κολοσσός των μέσων ενημέρωσης και της διασκέδασης θα έρθει ως «συμπαίκτης» της FSG και θα αγοράσει μέρος της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ως επιχείρηση η FSG έχει δηλώσει το ενδιαφέρον να αποκτήσει και ομάδα στο NBA κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.

Νέα τροπή στη διαδικασία πώλησης της Liverpool από την FSG
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com