Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκάνδαλο με τα εισιτήρια του Real Madrid – Liverpool!

Σκάνδαλο με τα εισιτήρια του Real Madrid – Liverpool!

Μπορεί το ματς της Liverpool κόντρα στη Real Madrid να αργεί πολύ ακόμα, όμως ο… πόλεμος έχει ξεκινήσει από τώρα.

Συγκεκριμένα, η Ισπανική ομάδα, σε συνεννόηση πάντα με την UEFA, έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα του Santiago Bernabeu για τους «16» του UEFA Champions League, αναφέροντας πως οι Reds θα λάβουν μόλις 1.8000 εισιτήρια!

Αυτό, φυσικά, πάει κόντρα σε όλους τους κανονισμούς της διοργανώτριας αρχής, η οποία αναφέρει ξεκάθαρα πως ο διαμερισμός των εισιτηρίων γίνεται σε ποσοστό 95%-5% της χωρητικότητας του γηπέδου, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας να δίνει στη Liverpool μόλις το 2,2%!

Οι Μαδριλένοι είναι σίγουρο πως θα χρησιμοποιήσουν τα έργα στο γήπεδό τους ως πρόφαση για τον μειωμένο αριθμό εισιτηρίων, κάτι που θα πάει κόντρα σε όσα έγιναν στους ομίλους της διοργάνωσης, όπου η Celtic πήρε πάνω από 3.000 εισιτήρια.

Η Liverpool, όπως ήταν δεδομένο, έχει ήδη διαμαρτυρηθεί στην ομοσπονδία και στους Merengues, ενώ εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση.

«Η Liverpool πήρε 1.800 εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι για το Champions League κόντρα στην Real Madrid στο Στάδιο Santiago Bernabeu στις 15 Μαρτίου».

«Αυτή η κατανομή είναι σημαντικά μικρότερη από την αναμενόμενη για αυτό το παιχνίδι».

«Ο σύλλογος επικοινώνησε με την UEFA και τη Real Madrid σχετικά με τη μειωμένη κατανομή για να κατανοήσει το σκεπτικό πίσω από αυτήν την απόφαση. H Spirit of Shankly, το Official Supporters Trust και ο Liverpool Disabled Supporters Association ζήτησαν επίσης από τον σύλλογο να εκφράσει τις ανησυχίες τους και ζήτησαν να παραμείνουν σε διάλογο σε όλη τη διαδικασία».

«Η LFC έχει δεσμευτεί να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους στα γήπεδα στους ευρωπαϊκούς εκτός έδρας αγώνες και συνεχίζει να αναπτύσσει τα συστήματα και τις διαδικασίες της για να καλύψει τις κατανομές σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι».

«Ο σύλλογος κατανοεί πλήρως τον αντίκτυπο που έχει αυτή η αρχική απόφαση της Real Madrid στους υποστηρικτές και τις προκλήσεις με την οργάνωση ταξιδιών για τον αγώνα».

«Εκπρόσωποι από την LFC βρίσκονται σε άμεση επαφή με το Supporters Trust και το Liverpool Disabled Supporters Association και θα συνεχίσουν να διερευνούν όλες τις επιλογές για την αύξηση της κατανομής, ιδιαίτερα για τους υποστηρικτές με ειδικές ανάγκες».

«Η LFC θα ενημερώσει τους φιλάθλους της όταν επιβεβαιωθεί η κατανομή των εισιτηρίων».

Να επιστρέψει στη Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του Champions League θέλει φέτος η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com