Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jordan Henderson χαρακτήρισε τον Jude Bellingham ως «μοναδικό»

Ο Jordan Henderson χαρακτήρισε τον Jude Bellingham ως «μοναδικό»

Jude Bellingham και Jordan Henderson στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Jordan Henderson επαίνεσε τον Jude Bellingham ως «μοναδικό» μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στη νίκη της Αγγλίας επί της Σενεγάλης, με τον νεαρό Άγγλο να ανταποδίδει τους επαίνους.

Ο 19χρονος μέσος έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση για τα Τρία Λιοντάρια στον αγώνα της φάσης των 16, δίνοντας ασίστ στον Henderson. Μιλώντας μετά το παιχνίδι στο BBC, ο Henderson ήταν γεμάτος επαίνους για τον νεαρό Άγγλο σταρ.

«Είναι απίστευτος», είπε ο Henderson. «Δεν μπορώ παρά να συνεχίσω να λέω ωραία πράγματα γι ‘αυτόν καθώς είναι νέος, είναι μόλις 19 και τον χρειαζόμαστε να παίζει ποδόσφαιρο για την Εθνική. Είναι απίστευτος, απίστευτος.»

Όταν ρωτήθηκε για το τι βλέπει από την τωρινή ομάδα της Αγγλίας που την κάνει ξεχωριστή, ο Henderson απάντησε: «Τα πάντα. Βλέπω εξαιρετική συντροφικότητα που είναι πολύ σημαντική, ειδικά για να είσαι επιτυχημένη ομάδα. Νιώθω ότι αυτή η συντροφικότητα και αυτός ο δεσμός είναι κάτι που μπορεί να μας πάει παραπέρα κατά καιρούς.»

«Όταν έχεις περάσει καλά και κακά μαζί κι έχεις ξεπεράσει τα όρια σε ορισμένες στιγμές, τότε μπορεί αυτό να σε κάνει πιο δυνατό ως ομάδα. Νιώθω αυτή τη συνοχή, νιώθω αυτή τη δύναμη. Και έχουμε να την χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον γιατί θα χρειαστούμε τα πάντα στο επόμενο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης.»

Μιλώντας μετά το παιχνίδι στο ITV, ο Bellingham ήθελε επίσης να επαινέσει τον Henderson, δηλώνοντας ότι η κριτική για τον μέσο της Liverpool που παίζει για την Αγγλία είναι «γελοία».

«Ήταν μια λαμπρή εμφάνιση και είδα μερικά από τα σκουπίδια που ειπώθηκαν για αυτόν», είπε. «Είναι γελοίο. Ο Henderson είναι τόσο υποτιμημένος τεχνικά και πήρε μέρος σε ένα μεγάλο παιχνίδι με μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να γίνει σεβαστός.»

Ο Jordan Henderson χαρακτήρισε τον Jude Bellingham ως «μοναδικό»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com