Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Steven Gerrard «εκθειάζει» προσπάθεια του Trent Alexander-Arnold (vid)

Ο Steven Gerrard «εκθειάζει» προσπάθεια του Trent Alexander-Arnold (vid)

Ο Steven Gerrard μοιράστηκε βίντεο με το «πέρασμα» του ίδιου και του Trent Alexander-Arnold να συγκρίνεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο στα social media.

Οι οπαδοί της Liverpool είναι πάντα ευτυχείς να βλέπουν έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης να εκπροσωπεί τον σύλλογό, καθώς και να βλέπουν ένα εγχώριο ταλέντο να κοσμεί το Anfield, αλλά με τον Steven Gerrard και τον Trent Alexander-Arnold έχουμε έναν συνδυασμό και των δύο.

Χάρη σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό του Champions League στο Instagram, συγκρίθηκε το πέρασμα των δύο Scouse ηρώων και τράβηξε την προσοχή του πρώην αρχηγού μας.

Αν και δεν έκανε κάποιο σχόλιο, ο 42χρονος μοιράστηκε το βίντεο στα δικά του Instagram stories, γεγονός που δείχνει ότι ήταν σαφώς εντυπωσιασμένος με αυτό που είδε.

Θα πρέπει να είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τον Trent να βλέπει τον ήρωά του (Gerrard), να μοιράζεται ένα βίντεο με τους δυο τους μαζί και ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να μιμηθεί ακόμα περισσότερα επιτεύγματα και ορόσημα που πέτυχε ο γεννημένος στο Huyton μέσος.

https://www.instagram.com/p/Clqf6YNIhvH/

Ο Steven Gerrard «εκθειάζει» προσπάθεια του Trent Alexander-Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com