Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Όχι επιπλέον αγώνες σε Champions League & World Cup»

Jurgen Klopp: «Όχι επιπλέον αγώνες σε Champions League & World Cup»

Αρνητικός εμφανίζεται ο manager των Reds Jurgen Klopp, στην προοπτική αύξησης των παιχνιδιών στο Champions League & το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η προοπτική περαιτέρω αλλαγών στις διοργανώσεις κυπέλλου – συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το Champions League – προσθέτοντας ακόμη περισσότερες αναμετρήσεις σε ένα ήδη περιορισμένο πρόγραμμα, αναμφίβολα θα προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κορυφαίους μάνατζερ του ποδοσφαίρου.

Ο Jurgen Klopp σίγουρα δεν θα αποτελέσει εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, αν η FIFA, όπως πρότεινε ο Henry Winter στο Twitter, επιλέξει να διατηρήσει τους ομίλους των τεσσάρων ομάδων και ενδεχομένως να επεκτείνει το τουρνουά για να τους φιλοξενήσει όλους!

Ενώ μπορούμε να εκτιμήσουμε απόλυτα τη σημασία της προστασίας της ακεραιότητας μιας διοργάνωσης όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, μπορούμε επίσης να καταλάβουμε γιατί αυτό θα προκαλέσει νευρικότητα σε μάνατζερ όπως ο Γερμανός τεχνικός μας.

Ο 55χρονος υπήρξε μεγάλος υποστηρικτής της ιδέας της καλύτερης ασφάλειας και ευεξίας των παικτών και ενεργός επικριτής του προγράμματος των αγώνων, συχνά δεχόμενος ειρωνικά σχόλια για τις προσπάθειές του.

Η πραγματικότητα παραμένει ότι αν δεν αντιμετωπίσουμε τις πιθανές επιπτώσεις στο ποδόσφαιρο των συλλόγων, η ποιότητα του αθλήματος θα υποβαθμιστεί, είτε λόγω έλλειψης χρόνου προπόνησης, είτε λόγω τραυματισμών ή κόπωσης. Η προστασία του διεθνούς ποδοσφαίρου, όσο ξεχωριστή και αν είναι, δεν πρέπει να γίνεται εις βάρος του εγχώριου ποδοσφαίρου.

Jurgen Klopp: «Όχι επιπλέον αγώνες σε Champions League & World Cup»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com