Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Φτωχότερο το Μουντιάλ χωρίς Mane, Salah, Firmino»

Trent: «Φτωχότερο το Μουντιάλ χωρίς Mane, Salah, Firmino»

Ο Trent Alexander-Arnold σχολίασε την ποιότητα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τόνισε το πόσο εμφανής είναι η απουσία των Mane, Salah & Firmino.

Ο νεαρός αμυντικός σχολίασε την ποιότητα του Sadio Mane και το γεγονός ότι μια πλειάδα ειδικών αναλυτών, ήταν απόλυτα πεπεισμένοι ότι η αποχώρηση του Σενεγαλέζου από τη Liverpool ήταν κυρίως υπεύθυνη για την κακή αρχική φόρμα της ομάδας.

Ο Trent Alexander-Arnold συνέχισε να παραδέχεται ότι η απουσία του Mane από τα «Λιοντάρια της Τεράγγης» λόγω τραυματισμού, θα αποτελούσε σημαντικό πλεονέκτημα για την Αγγλία ενόψει της αναμέτρησης της φάσης των 16, παραδεχόμενος ότι δεν ήταν «ωραίο συναίσθημα» να αντιμετωπίζει τον παλιό του συμπαίκτη στην προπόνηση κατά τη διάρκεια των ημερών του στο Merseyside.

«Κάποιος που είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, όσο άσχημο και αν ακούγεται, μάλλον μας βοηθάει το γεγονός ότι δεν παίζουμε εναντίον του. Αυτό είναι το επίπεδο του παίκτη που είναι», δήλωσε το Νο 66 των Reds στο talkSPORT.

«Το λέω αυτό μόνο από καθαρό σεβασμό, επειδή έχω παίξει εναντίον του στην προπόνηση και δεν είναι ωραίο συναίσθημα. Κατά τη γνώμη μου είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος αριστερός εξτρέμ στον κόσμο. Στεναχωρήθηκα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έχασε αυτό το τουρνουά».

Πλεονέκτημα ή όχι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σημαντικά φτωχότερο χωρίς τους Sadio Mane, Mo Salah και Bobby Firmino στη Ντόχα.

Trent: «Φτωχότερο το Μουντιάλ χωρίς Mane, Salah, Firmino»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com