Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θυμωμένος ο Neville για το περιστατικό Ramsey με Henderson

Θυμωμένος ο Neville για το περιστατικό Ramsey με Henderson

Ο Gary Neville εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για ένα τάκλιν που δέχτηκε ο Hendreson από τον Aaron Ramsey, το οποίο θεώρησε εσκεμμένο.

Η Αγγλία επικράτησε με 3-0 της Ουαλίας για τη τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξασφαλίζοντας τη πρώτη θέση. Ο προπονητής της ομάδας, Gareth Southgate, έκανε αρκετές αλλαγές στη βασική του 11άδα με σκοπό να ξεκουράσει κάποιους παίχτες και να δώσει αγωνιστικό ρυθμό σε κάποιους άλλους.

Ένας από τους παίχτες που πήραν αγωνιστικά λεπτά, είναι ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson, ο οποίος ξεκίνησε βασικός το παιχνίδι, παίρνοντας τη θέση του Mason Mount στην 11άδα με συνέπεια ο Jude Bellingham να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή.

Ο αρχηγός της Liverpool είχε μία ηγετική παρουσία, με τις κάμερες να τον πιάνουν να ενθαρρύνει αλλά και να φωνάζει στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά, ο Gary Neville ήταν πολύ αναστατωμένος για ένα περιστατικό που συνέβη στον Henderson.

Ο Neville ήταν θυμωμένος για ένα τάκλιν που δέχτηκε ο Άγγλος μέσος από τον Aaron Ramsey, το οποίο το θεώρησε εσκεμμένο. Ο Ramsey δεν προλάβαινε τη μπάλα αλλά έκανε το τάκλιν και πέτυχε τον Henderson με δύναμη στον αστράγαλο. Ως εκ τούτου, ο Ουαλός μέσος είδε τη κίτρινη κάρτα και ο Henderson περιθάλφθηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Μιλώντας στο podcast του για το περιστατικό, ο Neville είπε: «Δεν μου άρεσε. Ήταν δειλή κίνηση γιατί ήξερε τι έκανε. Είχαν ήδη μια αψιμαχία από πριν, τους παρατηρούσα να ακολουθούν ο ένας τον άλλον και πιστεύω ότι ήταν μια ύπουλη κίνηση.»

Ο 32χρονος μέσος ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα το παιχνίδι και εάν αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Σενεγάλη για τους 16, θα πραγματοποιήσει τη 10η εμφάνιση του σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με τη μεστή παρουσία του βάζει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Gareth Southgate, ο οποίος απομένει να δούμε ποιους παίχτες θα επιλέξει για τη μεσαία του γραμμή.

Θυμωμένος ο Neville για το περιστατικό Ramsey με Henderson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com