Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/12/2001 Νίκη επί Derby County & Κόκκινη κορυφή (vid)

Σαν σήμερα: 1/12/2001 Νίκη επί Derby County & Κόκκινη κορυφή (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν δύσκολα την Derby County στο Pride Park για την Premier League και θα συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του τίτλου.

Οι Κόκκινοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς με τον Michael Owen, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Mart Poom, στο δυνατό σουτ του Patrik Berger (6′). Το γκολ για τον Michael Owen ήταν το τρίτο του, από τα συνολικά πέντε που σημείωσε εναντίον των Rams.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ένα κονσέρτο χαμένων ευκαιριών, με το σκορ να παραμένει έτσι έως λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού. Σε κόρνερ του Benito Carbone, ο Fabrizio Ravanelli έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να χτυπάει ακούσια στο χέρι του Emile Heskey και ο «γνωστός» διαιτητής Graham Barber έδειξε χωρίς 2η σκέψη το σημείο του πέναλτι. Ο Fabrizio Ravanelli ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Jergy Dudek να μαντεύει σωστά να αρνείται στον Ιταλό την χαρά της ισοφάρισης, δίνοντας τη νίκη στους Reds.

Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με την ήττα της Manchester Utd από την Chelsea με 0-3, έδωσε την αφορμή στους Red fans να αρχίσουν τα πειράγματα στους φίλους των γηπεδούχων, τραγουδώντας τους “You’re going down with United” (πάτε κάτω – υποβιβάζεστε – με την Utd) καθώς τα Κριάρια, ήταν στην 19η θέση της βαθμολγίας.

Απεναντίας, οι Κόκκινοι απολάμβαναν την μοναξιά της κορυφής, με 3 βαθμούς περισσότερους από την 2η Arsenal κι ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Gunners. Το παιχνίδι αυτό, ήταν το δέκατο συνεχόμενο στο πρωτάθλημα, χωρίς να γνωρίσουν την ήττα.

Το παιχνίδι στο Pride Park παρακολούθησαν 33.289 θεατές.

Στο παρακάτω video, στο 36′:00″ μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds αλλά και το πέναλτι που έσωσε ο Jergy Dudek:

Σαν σήμερα: 1/12/2001 Νίκη επί Derby County & Κόκκινη κορυφή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com