Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Sven Mislintat πιθανός αντικαταστάτης του Julian Ward

Ο Sven Mislintat πιθανός αντικαταστάτης του Julian Ward

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Arsenal, Sven Mislintat, «επιθυμεί η Liverpool να αντικαταστήσει τον απερχόμενο Julian Ward» και εξακολουθεί να έχει «λαμπρή» σχέση με τον πρώην συνάδελφο του στην Borussia Dortmund, Jurgen Klopp.

Ο Sven Mislintat είναι υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Liverpool το καλοκαίρι του 2023, με τον Julian Ward να έχει ήδη ενημερώσει τον σύλλογο ότι θα εγκαταλείψει τη θέση του στο τέλος της σεζόν.

Ο πρώην επικεφαλής σκάουτερ της Borussia Dortmund βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη συμπολίτισσα Stuttgart ως αθλητικός διευθυντής, αλλά οι αναφορές του Florian Plettenberg του Sky δείχνουν ότι είναι «ανοιχτός» στην αλλαγή.

Ο Mislintat έγινε γνωστός δουλεύοντας στο πλευρό του προπονητή της Liverpool Jurgen Klopp στο Westfalenstadion από το 2008 έως το 2015, κατά τη διάρκεια του οποίου οργάνωσε αρκετές μεταγραφές που απέφεραν πολλά χρήματα στον σύλλογο.

«Δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις, αλλά είναι ανοιχτός για τη Liverpool.» ανέφερε ο Florian Plettenberg στο Sky πρόσφατα.

Οι συμφωνίες στις οποίες ο Mislintat έχει αναλάβει ρόλο περιλαμβάνουν την απόκτηση των Robert Lewandoswki, Pierre-Emerick Aubameyang, Mats Hummels, Ousmane Dembele και Shinji Kagawa.

Αν και επιτυχημένος στην Bundesliga, η μοναδική εμπειρία του Mislintat στην Premier League ήταν ως διευθυντής στην Arsenal, κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε οκτώ μεταγραφές, με μόνο δύο να πωλούνται με κέρδος.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του Ward, οι Κόκκινοι απέκτησαν τον Ουρουγουανό επιθετικό Darwin Nunez, τον Fabio Carvalho από τη Fulham και επέκτειναν τη συμφωνία με τον Mohamed Salah.

Ο Sven Mislintat πιθανός αντικαταστάτης του Julian Ward
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com