Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αυστηρή κριτική Konate στην ήττα της Γαλλίας από την Τυνησία

Αυστηρή κριτική Konate στην ήττα της Γαλλίας από την Τυνησία

Ο αμυντικός της Liverpool, Ibrahima Konate, ξεχώρισε στην ήττα της Γαλλίας από την Τυνησία στον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Μουντιάλ.

Ο Ibrahima Konate σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, προειδοποίσε ότι «δεν θα υπάρξουν εύνοιες» κατά τη φάση των 16 της Γαλλίας με την Πολωνία αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού ηττήθηκαν από την Τυνησία την Τετάρτη.

Ο αμυντικός των Reds, ξεκίνησε το δεύτερο παιχνίδι του στη φάση των ομίλων για τους νυν παγκόσμιους πρωταθλητές, εντυπωσιάζοντας για άλλη μια φορά με ένα ρεκόρ εμφάνισης στην καρδιά της άμυνας. Όμως, ο 24χρονος αμυντικός επισήμανε ότι δεν θα υπάρξουν περιθώρια για τέτοιες «ολισθήσεις» την Κυριακή, όταν θα αντιμετωπίσουν την Πολωνία, η οποία τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Αργεντινή, μετά από ένα δραματικό φινάλε στον όμιλο C.

«Μισώ να χάνω», είπε ο Konate στο BeIN Sports. «Δεν θα υπάρξουν χάρες αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι ένας αγώνας και αυτό είναι όλο. Δεν μπορώ να πω ότι υπήρξαν πάρα πολλές αλλαγές – αν είμαστε εδώ σήμερα, δεν μπορούμε να πάμε με αυτή τη δικαιολογία. Δεν ήμασταν στο απαιτούμενο επίπεδο, ήμασταν πολύ επιπόλαιοι.»

«Πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι, να συγκεντρωθούμε και να ξεχάσουμε αυτό το σημερινό αποτέλεσμα. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας.»

Αυστηρή κριτική Konate στην ήττα της Γαλλίας από την Τυνησία
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com