Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Lineker: “Κάνει λάθος η Liverpool με τον Trent”

Gary Lineker: “Κάνει λάθος η Liverpool με τον Trent”

Ο Gary Lineker σε πρόσφατες δηλώσεις του, κατέθεσε πως η Liverpool κάνει λάθος να χρησιμοποιεί τον Trent Alexander-Arnold ως αμυντικό.

Ο νεαρός αμυντικός των Κόκκινων αγωνίστηκε για λίγα λεπτά με την εθνική του ομάδα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο πρόσφατο παρελθόν, είχε δεχθεί πυρά λόγω της έλλειψης «αμυντικών δυνατοτήτων» στην άμυνα των Reds, κάτι που ίσως επηρέασε τον χρόνο του αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην Liverpool έχει προταθεί πολλάκις να αφήσει τον Trent Alexander-Arnold να παίξει στη μεσαία γραμμή. Αλλά ο Jurgen Klopp πιστεύει ότι ο δεξιός μπακ πρέπει να μείνει στη θέση του.

Ο Gary Lineker πάντως πιστεύει ότι η Liverpool και ο Jurgen Klopp θα μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα με τον Alexander-Arnold στη μεσαία γραμμή.

«Νομίζω ότι ο Trent είναι ένας παίκτης που πρέπει να παίζει στη μεσαία γραμμή, το πίστευα πάντα», είπε ο Lineker στο Παγκόσμιο Κύπελλο του BBC One Extra. «Τυχαία, γύρισε σε δεξί μπακ, το οποίο παίζει έξοχα και είναι τόσο καλός διαγώνιος όσο δεν θα μπορούσατε να δείτε ποτέ άλλον, αλλά είναι ο καλύτερος πασέρ στο αγγλικό ποδόσφαιρο.»
«Θα μπορούσε να παίξει οπουδήποτε στη μεσαία γραμμή, θα μπορούσε να παίξει οπουδήποτε. Η μόνη αδυναμία που έχει είναι ότι, περιστασιακά τον πιάνουν στον ύπνο αμυντικά».

Gary Lineker: “Κάνει λάθος η Liverpool με τον Trent”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com