Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool «μεγαλώνει» το Spion Kop κατά 2,500 θέσεις

Η Liverpool «μεγαλώνει» το Spion Kop κατά 2,500 θέσεις

Η Liverpool ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στο Spion Kop, καθώς η ανακαίνιση της κερκίδας στην Anfield Road συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς.

Η Liverpool πήρε την απόφαση να επεκτείνει τον αριθμό των σιδηροδρομικών θέσεων στο Kop κατά 2.500. Οι σιδηροδρομικές θέσεις εισήχθησαν για πρώτη φορά στο Anfield πριν από την έναρξη της περασμένης σεζόν, με 7800 θέσεις να έχουν εγκατασταθεί στο Kop και στο κάτω διάζωμα του Anfield Road.

Η Liverpool επέλεξε τώρα να συνεχίσει περαιτέρω τη δοκιμή, με τις εργασίες να συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα για τη δημιουργία περισσότερων καθισμάτων με ράγες στην εμβληματική εξέδρα. Τα πρόσθετα καθίσματα θα τοποθετηθούν στα τετράγωνα 206-306, ώστε το σύνολο να ανέλθει σε 4.300.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν πάνω από ένα μήνα για να ολοκληρωθούν, με τον σύλλογο να θεωρεί ότι η διακοπή των αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν η ιδανική στιγμή για την πραγματοποίησή τους. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των οποίων οι θέσεις θα επηρεαστούν από την αλλαγή θα ενημερωθούν εν ευθέτω χρόνω, αναφέρει η Liverpool.

Ο διευθύνων σύμβουλος Andy Hughes δήλωσε: «Μετά από επανεξέταση της αρχικής δοκιμής των σιδηροδρομικών καθισμάτων την περασμένη σεζόν, θα επεκτείνουμε τώρα τη δοκιμή και θα εισαγάγουμε σιδηροδρομικά καθίσματα σε πρόσθετες περιοχές του Kop για να αντιμετωπίσουμε περαιτέρω την ασφάλεια του πλήθους και την επίμονη ορθοστασία σύμφωνα με τις οδηγίες της SGSA.»

«Η υγεία και η ασφάλεια των οπαδών μας όταν παρακολουθούν τους αγώνες στο Anfield είναι υψίστης σημασίας. Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι σημαντικό να ακούσουμε τους ειδικούς και να υλοποιήσουμε τις συστάσεις τους για την αντιμετώπιση αυτού του σημαντικού ζητήματος ασφάλειας».

Η Liverpool «μεγαλώνει» το Spion Kop κατά 2,500 θέσεις
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com