Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Sven Mislintat υποψήφιος αθλητικός διευθυντής

Ο Sven Mislintat υποψήφιος αθλητικός διευθυντής

Ο Sven Mislintat είναι υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Julian Ward στη θέση του αθλητικού διευθυντή στη Liverpool, σύμφωνα με τον Florian Plettenberg και το Sky Germany.

Τόσο ο Julian Ward, όσο και ο Ian Graham που χειρίζονταν τα μεταγραφικά θέματα θα αποχωρήσουν στο τέλος της φετινής σεζόν, με τον σύλλογο να καλείται να ψάξει για αντικαταστάτες.

Ένας εκ των υποψηφίων φέρεται πως είναι ο Mislintat, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Klopp από το 2008 ως το 2015, όταν και εργαζόταν στην Borussia Dortmund ως υπεύθυνος του τμήματος scouting. Οι δύο τους εξακολουθούν να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Παρέμεινε στον Γερμανικό σύλλογο μέχρι το 2017, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η Arsenal, στην οποία και δούλεψε ως υπεύθυνος των μεταγραφών και έφερε στο Emirates, ποδοσφαιριστές όπως οι Pierre-Emerick Aubameyang, Bernd Leno και Henrikh Mkhitaryan.

Αποχώρησε όμως από τον Λονδρέζικο σύλλογο τον Φεβρουάριο του 2019, έχοντας έρθει σε σημαντικές διαφωνίες με την διοίκηση των Gunners, αναφορικά με την μεταγραφική πολιτική.

Από τον Απρίλιο του 2019 μέχρι και χθες, βρισκόταν στην Stuttgart ως αθλητικός διευθυντής, κάνοντας μια εξαιρετική δουλειά και καταφέρνοντας να ανεβάσει την ομάδα στην Bundesliga, μετά τον υποβιβασμό της, την σεζόν 2018-19.

Δεν κατάφερε όμως να συμφωνήσει με την διοίκηση της ομάδας για νέο συμβόλαιο και είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όντας ανοιχτός για μια συμφωνία με τη Liverpool.

Ο Sven Mislintat υποψήφιος για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com