Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφουν οι παίχτες τις Liverpool στις προπονήσεις

Επιστρέφουν οι παίχτες τις Liverpool στις προπονήσεις

Οι παίκτες της Liverpool που δεν βρίσκονται στο Mundial απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους, πριν από την προετοιμασία των Kόκκινων στο Ντουμπάι, με τον Harvey Elliott να είναι μεταξύ αυτών που έχουν ήδη φτάσει στα ΗΑΕ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, είδαμε αρκετά μέλη της ομάδας του Jurgen Klopp να απολαμβάνουν λίγο χρόνο ξεκούρασης σε προορισμούς όπως οι Μαλδίβες και οι ΗΠΑ. Ο Elliott ήταν ένας από τους παίκτες της Liverpool που βρέθηκαν στις Μαλδίβες την περασμένη εβδομάδα, μαζί με τους Κώστα Τσιμίκα, Roberto Firmino και Joe Gomez.

Όμως, με την προετοιμασία της Liverpool να απέχει μόλις λίγες ημέρες, ο Elliott έχει ήδη φτάσει στο Ντουμπάι, όπου θα απολαύσει λίγο περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσει πριν ξανασυναντηθεί με τους συμπαίκτες του την Κυριακή ή τη Δευτέρα.

Η ομάδα των Kόκκινων, πλην αυτών που βρίσκονται στο Κατάρ, θα αναχωρήσει για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την Κυριακή, ενόψει μιας 12ήμερης κατασκήνωσης με ζεστό καιρό που έχει σχεδιαστεί για να τους προετοιμάσει για το δεύτερο μισό της σεζόν.
Εκεί, θα λάβει μέρος στο Dubai Super Cup, αντιμετωπίζοντας τη Lyon την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και τη AC Milan την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Ο Calvin Ramsay είναι άλλος ένας που βρίσκεται ήδη στο Ντουμπάι και δεν θα ήταν έκπληξη αν περισσότεροι παίκτες της Liverpool έφταναν εκεί πριν από το Σαββατοκύριακο. Εν τω μεταξύ, έχοντας περάσει πολύ χρόνο στις ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες, ο Thiago και η οικογένειά του απολαμβάνουν τώρα τα αξιοθέατα των Μαλδίβων. Ο Ισπανός επισκέφθηκε το Las Vegas και την Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα, ενώ βρήκε χρόνο να παρακολουθήσει και τους Los Angeles Lakers σε δράση.

Αλλά οι διακοπές δεν σταμάτησαν εκεί για τον Thiago, με τον μεσοεπιθετικό της Liverpool να πηγαίνει στον Ινδικό Ωκεανό για να απολαύσει τις τελευταίες μέρες του πριν ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις.

Με την επιστροφή της στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η Liverpool θα έχει περίπου δυόμισι εβδομάδες για να προετοιμαστεί για το επόμενο ανταγωνιστικό παιχνίδι της με τη Manchester City στο Carabao Cup την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Ο επόμενος αγώνας της στην Premier League είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί εκτός έδρας με την Aston Villa την Boxing Day.

Επιστρέφουν οι παίχτες τις Liverpool στις προπονήσεις
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com