Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η γενναιόδωρη χειρονομία της Liverpool στους fans της την Boxing Day

Η γενναιόδωρη χειρονομία της Liverpool στους fans της την Boxing Day

Η εορταστική περίοδος είναι παραδοσιακά μια περίοδος γεμάτη ποδόσφαιρο και επομένως μια περίοδος που επιβαρύνει περαιτέρω το πορτοφόλι, κάτι που η Liverpool προσπάθησε να ελαφρύνει με την τελευταία της χειρονομία στους οπαδούς της.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Η Liverpool FC προσφέρει δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν στους οπαδούς με εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Premier League με την Aston Villa στις 26 Δεκεμβρίου».

Μπορεί να φαίνεται σε κάποιους ως μια μικρή προσφορά από τον σύλλογο και ως κάτι που θα μπορούσε να κάνει πιο συχνά για να βοηθήσει μερικά από τα πιο πιστά μέλη της οπαδικής βάσης, αλλά θα πρέπει να επισημανθεί και να το συγχαρούμε.
Όταν αντιμετωπίσαμε τη Manchester City στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας την περασμένη σεζόν, δόθηκε η ίδια προσφορά στους fans, αλλά αυτό οφειλόταν στην έλλειψη εναλλακτικών επιλογών μετακίνησης εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Τώρα όμως, με την άμεση αναφορά της δήλωσης στην κρίση του κόστους ζωής, είναι σαφές ότι υπήρξε μια σαφής προσπάθεια να βοηθηθούν οι υποστηρικτές μας, σε μια εποχή του έτους που είναι πάντα οικονομικά απαιτητική.

Για κάθε τι λάθος που γίνεται από τους ιδιοκτήτες και συζητείται ευρέως, θα πρέπει επίσης να επισημαίνουμε πότε επιδεικνύονται πράξεις γενναιοδωρίας και εν συναίσθησης.

Αν αυτή είναι μια από τις τελευταίες πράξεις της FSG πριν πουλήσει τον σύλλογο, τότε δείχνει πως έχουν κατανοήσει σε ένα βαθμό του τι σημαίνει να είσαι οπαδός του ποδοσφαίρου και πώς να βοηθήσεις τους ανθρώπους του Merseyside.

Η γενναιόδωρη χειρονομία της Liverpool στους fans της την Boxing Day
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com