Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσίαζει ο Morton με τις εμφανίσεις του στην Blackburn Rovers

Εντυπωσίαζει ο Morton με τις εμφανίσεις του στην Blackburn Rovers

Ο Tyler Morton θεωρεί ότι ο δανεισμός του στην Blackburn Rovers ήταν «τέλειος» και πιστεύει ξεκάθαρα ότι η Liverpool έκανε την ιδανική επιλογή γι’ αυτόν.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος εντάχθηκε στην Blackburn Rovers με τη μορφή δανεισμού αυτή τη σεζόν, καθώς η Liverpool προσπαθούσε να του δώσει παιχνίδια, κυρίως πρώτης κατηγορίας. Ωστόσο, αυτό είναι πάντα ένα ρίσκο.

Ο Harvey Elliott μεγαλούργησε στην Blackburn πριν από δύο σεζόν, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως παιδί-θαύμα. Αλλά ο Leighton Clarkson δεν μπόρεσε να μπει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα – οι Rovers εκτοξεύτηκαν σε διεκδικητές του τίτλου και δεν είχαν χώρο για τον νεαρό.
Ο Morton μπορεί να μην έχει φτάσει στα επίπεδα του Elliott, αλλά σίγουρα έχει καθιερωθεί στην Blackburn. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της Championship με όνειρα για άνοδο, με τον νεαρό της Liverpool να ξεκινάει κάθε εβδομάδα.

Όπως είναι λογικό, ο Morton είναι ενθουσιασμένος με την πορεία των πραγμάτων. Χαρακτήρισε τη συμφωνία δανεισμού του τέλεια, καθώς μίλησε στην Lancashire Telegraph.
«Για μένα είναι τέλεια μέχρι στιγμής, το απολαμβάνω πραγματικά αυτή τη στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς πάει. Ο προπονητής ελπίζω να με εμπιστεύεται, έχω την αίσθηση ότι με εμπιστεύεται και πραγματικά το απολαμβάνω. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Αλλά έχω πολλά ακόμα να αποδείξω και να κάνω και ανυπομονώ γι’ αυτό».

Ο Morton δεν έχασε χρόνο για να προσαρμοστεί μετά την ένταξή του στην Blackburn. Μας έχουν εντυπωσιάσει σοβαρά κάποιες από τις εμφανίσεις του και τα στατιστικά του τραβούν τα βλέμματα. Έχει κατά μέσο όρο πάνω από ένα τάκλιν και μια βασική πάσα σε κάθε παιχνίδι, λειτουργώντας ως ένας πολύ ευέλικτος νεαρός μέσος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή είναι η πρώτη του πραγματική σεζόν, πηγαίνει εντυπωσιακά καλά. Ειδικά καθώς, σε αντίθεση με τον Elliott, η Blackburn διεκδικεί την κορυφή. Είναι μια πραγματική απειλή για την άνοδο ή ακόμα και για τον τίτλο της Championship. Ο Morton σίγουρα δεν φαίνεται να μην ταιριάζει σε αυτό το επίπεδο, γεγονός που υποδηλώνει ότι το ταβάνι του είναι πραγματικά πολύ υψηλό.

Ανυπομονούμε να δούμε τι είδους παίκτης θα επιστρέψει στη Liverpool αυτό το καλοκαίρι. Ο Morton μπορεί τελικά να έχει μέλλον στο Anfield.

Εντυπωσίαζει ο Morton με τις εμφανίσεις του στην Blackburn Rovers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com