Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μπάσιμο της Liverpool για τον Mohammed Kudus»

«Μπάσιμο της Liverpool για τον Mohammed Kudus»

Για ενδιαφέρον της Liverpool για τον μεσοεπιθετικό του Ajax και της εθνικής ομάδας της Γκάνας, Mohammed Kudus, μίλησε ο Ολλανδός ρεπόρτερ Mike Verweij.

Ο Kudus έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την φανέλα των Black Stars, δίνοντας συνέχεια στο θετικό… μομέντουμ της καριέρας του τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας υπογράψει από την δανέζικη Nordsjælland το καλοκαίρι του 2019 έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ, ο Γκανέζος παίκτης έφτασε κοντά στη μετακόμιση στο Μέρσισαϊντ πριν λίγους μήνες, για λογαριασμό όμως της Everton.

«Πίστεψα ότι η Everton είναι ένα καλό πρότζεκτ για εμένα και γιατί να μην είναι; Δεν είναι ότι είναι και η πρώτη μου σεζόν στον Ajax, είναι η τρίτη, άρα αν δεν βλέπω τη πρόοδο που θα ήθελα, γιατί να μην φύγω;», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Kudus.

Έχοντας χτίσει καλό όνομα στη Δανία, έφτασε στο Άμστερνταμ με μεγάλες προσδοκίες, όμως περιθωριοποιήθηκε εν μέρη από τον Erik Ten Hag. Με τον νέο προπονητή του Αίαντα έχει γίνει βασικό στέλεχος, σκοράροντας μάλιστα τον Σεπτέμβρη στο Anfield στη νίκη των Reds επί των πρωταθλητών Ολλανδίας με 2-1.

Ο Mike Verweij, ανταποκριτής της ολλανδικής Telegraaf στο Κατάρ για το Μουντιάλ, ανέφερε στο ρεπορτάζ της Δευτέρας πως η Liverpool έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση της υπογραφής του παίκτη που μπορεί να παίξει από οκτάρι μέχρι και ψεύτικο φορ.

Το μέσο που εκπροσωπεί είναι αξιόπιστο και έρχεται να υποστηρίξει τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες στη Γκάνα σχετικά με τον παίκτη και τους κόκκινους.

Καπνός υπάρχει, μένει να δούμε όμως αν είναι από πυρκαγιά ή από… σπίρτο. Η περίπτωση του παίκτη είναι ελκυστική, ίσως όμως όχι και ιδιαίτερα οικονομική μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

O Kudus σκοράρει στο Anfield και πανηγυρίζει μπροστά στο Kop.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com