Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > John Aldridge: «Το Club ήταν κατώτερο από το χαμηλό, πριν την FSG»

John Aldridge: «Το Club ήταν κατώτερο από το χαμηλό, πριν την FSG»

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool John Aldridge, πιστεύει ότι οι ιδιοκτήτες των Reds Fenway Sports Group, αξίζουν τα εύσημα για τις προόδους που έχουν κάνει μετά την ανάληψη ενός συλλόγου που ήταν «κατώτερο από το χαμηλό».

Ο όμιλος με έδρα την Αμερική έθεσε τη Liverpool προς πώληση μετά από 12 χρόνια ιδιοκτησίας, αφού αγόρασε τον σύλλογο έναντι 300 εκατομμυρίων λιρών με τον κίνδυνο της διοίκησης να κρέμεται από πάνω του μετά τη δυσλειτουργική ιδιοκτησία του Tom Hicks και του George Gillete.

Ένα σημαντικό τμήμα των Reds fans εξακολουθεί να επικρίνει την FSG με επικεφαλής τον κύριο ιδιοκτήτη John W Henry, λόγω της αντιληπτής έλλειψης επενδύσεων στην ομάδα, σε σύγκριση με ορισμένους από τους αντιπάλους τους στην Premier League, αλλά ο Aldridge επιμένει ότι έχουν κάνει πολλά κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

«Κοιτάξτε πού ήμασταν πριν από 12 χρόνια και κοιτάξτε πού είμαστε τώρα», είπε ο Aldridge, μιλώντας σε εκδήλωση του LFC Foundation, στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

«Κοιτάξτε τώρα το γήπεδο, δείτε τι υπάρχει στο γήπεδο, τι κάναμε αυτά τα χρόνια. Ήμασταν πιο χαμηλά όταν ανέλαβαν, έκαναν φανταστική δουλειά και βρίσκονται σε πολύ καλύτερη θέση τώρα».

Σχετικά με την προτεινόμενη πώληση, αφού η FSG ανακοίνωσε ότι διερευνά επιλογές για περαιτέρω επένδυση, που θα μπορούσε να περιλαμβάνει την πλήρη διάθεση του συλλόγου για προσφορές άνω των 3 δισεκατομμυρίων λιρών, ο Aldridge πρόσθεσε: «Ας δούμε τι θα συμβεί. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Είναι επιχειρηματίες και δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για όσα έκαναν για τη Liverpool».

Ο Aldridge μιλούσε στη δημοσίευση της δεύτερης έκθεσης κοινωνικών επιπτώσεων από το Ίδρυμα LFC, το οποίο γιορτάζει την 20η επέτειό του.
Τους τελευταίους 12 μήνες η φιλανθρωπική οργάνωση του συλλόγου έχει υποστηρίξει πάνω από 83.000 ανθρώπους, σχεδόν τα δύο τρίτα των οποίων προέρχονται από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, και έχει προσφέρει 8 εκατομμύρια λίρες στην τοπική οικονομία.

John Aldridge: «Το Club ήταν κατώτερο από το χαμηλό, πριν την FSG»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com