Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabrizio Romano: «Είναι μια μεγάλη αλλαγή για τη Liverpool»

Fabrizio Romano: «Είναι μια μεγάλη αλλαγή για τη Liverpool»

Ο αξιόπιστος δημοσιογράφος Fabrizio Romano σχολίασε πρόσφατα στο House of Champions Podcast, την κατάσταση που προέκυψε στην Liverpool από την δήλωση αποχώρησης του Julian Ward.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, οι Reds σκέφτονται να καταργήσουν τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στον σύλλογο. Ωστόσο, ο Romano δεν πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί, καθώς έχει θέσει τα κριτήρια για την αντικατάσταση του Ward. Λέει ότι η ομάδα του Jurgen Klopp αναζητά κάποιον πρόθυμο να έρθει και να εργαστεί σε ένα μακροπρόθεσμο έργο, κάτι το οποίο ήταν να κάνει ο Ward.

«Είναι έκπληξη», είπε. «Ειλικρινά με τη Liverpool, είναι εκπληκτικό διότι ο Lulian Ward ήταν ο άνθρωπος που ήταν έτοιμος να αλλάξει το έργο της Liverpool μετά την εποχή του Michael Edwards, αλλά τώρα πρόκειται να παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν.»

«Είναι μια μεγάλη αλλαγή για τη Liverpool και είμαι σίγουρος ότι θέλουν να βεβαιωθούν πως ο επόμενος διευθυντής τους, είναι κάποιος που θα δουλέψει σε ένα μακροπρόθεσμο έργο μαζί με τον Jurgen Klopp. Σίγουρα κάτι αλλάζει για τη Liverpool.»

Ο Romano λέει ότι η Liverpool θα παραμείνει στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Με την αιφνιδιαστική έξοδο του Ward, η Fenway Sports Group θα δυσκολευτεί πού να πάει από εδώ. Ο αθλητικός διευθυντής των Reds ανέλαβε τον ρόλο από τον προκάτοχό του Michael Edwards μόλις πριν από έξι μήνες, σε κάτι που θεωρήθηκε ως μια απρόσκοπτη μετάβαση.

Ωστόσο, μετά την κίνηση της F.S.G. να θέσει τον σύλλογο προς πώληση και με τον Michael Gordon να αποχωρεί από τον καθημερινό του ρόλο, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο ταραχώδη πίσω από τα παρασκήνια στο Anfield.

Μαζί με τον Ward, η Liverpool θα χρειαστεί να αντικαταστήσει και τον Διευθυντή Έρευνας Ian Graham. Αυτά τα δύο μέλη του προσωπικού αναμενόταν να οδηγήσουν τους Reds σε μια νέα εποχή, με μια σειρά από νέες και συναρπαστικές μετεγγραφές στο ραντάρ. Ο Ward έπαιξε καθοριστικό ρόλο, κατά πως βγαίνει προς τα έξω, στις συμφωνίες για τον Luis Diaz τον Ιανουάριο και μετά τον Darwin Nunez το καλοκαίρι. Επιπλέον, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολυαναμενόμενη ανανέωση συμβολαίου του Mo Salah.

Ωστόσο, οι οπαδοί θα ανησυχούν πλέον τι θα σημαίνει η έξοδός του για τον σύλλογο όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι. Με τη Liverpool να φαίνεται ότι προηγείται για την απόκτηση του μέσου της Dortmund Jude Bellingham, ο σύλλογος θα είναι «αγχωμένος» να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις από εκεί που σταμάτησαν.

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι αποχωρήσεις δεν θα έχουν αλυσιδωτή επίδραση στις «επιχειρήσεις» στο Kirkby, καθώς τα επόμενα δύο μετεγγραφικά παράθυρα θα είναι κομβικά για την επιτυχία των Reds.

Fabrizio Romano: «Είναι μια μεγάλη αλλαγή για τη Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com