Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jonathan Power νέος γιατρός της Liverpool

Ο Jonathan Power νέος γιατρός της Liverpool

Επιτέλους βρήκε επικεφαλή γιατρό η Liverpool, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Jonathan Power για τη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος θα ταξιδέψει με την ομάδα στο Dubai για τη χειμερινή της προετοιμασία.

Κατάγεται από το West Derby του Liverpool και είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για εννέα χρόνια μεταξύ 2012 και 2021, όπου ήταν γιατρός ιατρικής απόδοσης της ανδρικής ομάδας της Αγγλίας.

Οι Reds αναζητούσαν τον νέο τους ιατρό από τον Αύγουστο, μετά την αποχώρηση του Jim Moxon και πέρασαν από συνέντευξη συνολικά δώδεκα υποψηφίους, πριν καταλήξουν στον Power, ο οποίος θα ταξιδέψει με την ομάδα στο Dubai, αλλά θα αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα από τις πρώτες ημέρες του 2023.

Μέχρι πρότινος τον ρόλο τον είχαν καλύψει οι Sarah Lindsay και Bevin McCartan, οι οποίοι θα παραμείνουν στο ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Ο Power είναι επί του παρόντος σύμβουλος στον τομέα της αθλητικής ιατρικής και της άσκησης στο Κέντρο Αθλητικής και Ορθοπεδικής Ιατρικής στις Βερμούδες, ενώ είναι επίσης Διευθυντής Αθλητισμού και Ιατρικής στην Αθλητική Κλινική του Yorkshire Sports Exercise Clinic.

Νέος γιατρός στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com