Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 26/11/1960 Νίκη επί της πρωτοπόρου Sheffield Utd (vid)

Σαν σήμερα: 26/11/1960 Νίκη επί της πρωτοπόρου Sheffield Utd (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bill Shankly θα κερδίσουν την πρωτοπόρο της Division 2 στο Anfield με hat trick του Jimmy Harrower και θα συνεχίσουν την διεκδίκηση της ανόδου τους στην Division 1.

Ένα χορταστικό παιχνίδι απόλαυσαν οι φίλοι του ποδοσφαίρου εκείνο το Σάββατο μεσημέρι στο Anfield, με τους Κόκκινους να υποδέχονται τις Λεπίδες (όπως είναι το παρατσούκλι της Sheffield Utd), την πρωτοπόρο της κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Billy Russell στο 23′, για να ισοφαρίσει ο Jimmy Harrower στο 30′ από ασίστ του Dave Hickson. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, με το δεύτερο να είναι μία πανδαισία γκολ.

Ο ασίστμαν του πρώτου γκολ των Reds Dave Hickson σημείωσε το 2-1 στο 55′ από ασίστ του Roger Hunt, για να σημειώσει το 3-1 ο Jimmy Harrower στο 63′ από ασίστ του Alan A’Court.

Οι Blades έδειξαν την παρουσία τους στο 75′ όταν ο Billy Russell σημείωσε το 3-2, αλλά ο Jimmy Harrower τελείωσε τις όποιες ελπίδες των φιλοξενουμένων στο 77′ όταν σημείωσε το τελικό 4-2 από ασίστ του Kevin Lewis.

Η νίκη των Κόκκινων τους βρήκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Sheffield Utd αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 39.999 θεατές.

https://www.youtube.com/watch?v=MZ1ntf3x-sQ

Σαν σήμερα: 26/11/1960 Νίκη επί της πρωτοπόρου Sheffield Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com