Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Marcus Thuram μετεγγραφικός στόχος της Liverpool (?)

Ο Marcus Thuram μετεγγραφικός στόχος της Liverpool (?)

Ο αναφερόμενος από τα ΜΜΕ ως μετεγγραφικός στόχος της Liverpool Marcus Thuram, «αντέδρασε» στην τελευταία ανάρτηση του Ibrahima Konate στο Instagram.

Ο αμυντικός της Liverpool έπαιξε και τα 90 λεπτά της νίκης της Γαλλίας με 4-1 επί της Αυστραλίας στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου χθες το βράδυ. Κατανοητά ενθουσιασμένος με αυτό που ήταν μόλις η τρίτη του συμμετοχή στην ιστορία του, ο Konate έβγαλε μια ανάρτηση μετά το παιχνίδι. «Η πρώτη ήταν επιτυχής! Γαλλία +3», έγραψε ο 23χρονος, μαζί με μια φωτογραφία του σε δράση στο Al Wakrah.

Μεταξύ αυτών που απάντησαν ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων της Liverpool John Achterberg και ο Ελβετός αμυντικός Dan-Axel Zagadou.
Αλλά η πιο εντυπωσιακή απάντηση ήρθε από τον συμπαίκτη του στη Γαλλία Thuram. Έχοντας μπει ο ίδιος από τον πάγκο στο ματς για τα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο παίκτης της Borussia Monchengladbach δημοσίευσε ένα emoji «καρδιές στα μάτια» στον Konate.

Ο Thuram θα είναι ένα από τα ονόματα που θα πρέπει να προσέξουμε στην αγορά το επόμενο καλοκαίρι, ή ενδεχομένως και τον Ιανουάριο. Ο 25χρονος παίκτης διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του στην Gladbach.

Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να μετακινηθεί πολύ σύντομα. Θα μπορούσε ακόμη και να είναι διαθέσιμος χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για έναν παίκτη που πρόσφατα χαρακτηρίστηκε «παγκόσμιας κλάσης» από τον αθλητικό διευθυντή της Wolfsburg Marcel Schafer, αυτό θα ήταν μεγάλη κλοπή. Και σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για μια κλοπή που η Liverpool ελπίζει να κάνει. Η Express ανέφερε ότι οι Reds ενδιαφέρονται για τον Thuram μόλις στις αρχές του μήνα.

Ωστόσο, η Liverpool θεωρείται ως πιθανός προορισμός για τον Thuram εδώ και αρκετά χρόνια. Έχοντας φέρεται να τον έχει ανιχνεύσει στο παρελθόν, δεν θα ήταν έκπληξη να την δούμε να μπαίνει στο «κάδρο» τώρα. Με τα καλύτερά του χρόνια ακόμα μπροστά του και τώρα που κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η αγορά γι’ αυτόν μπορεί να είναι γεμάτη. Η ευελιξία του και η ικανότητά του να δημιουργεί αλλά και να σκοράρει τον καθιστούν ένα αρκετά σπάνιο προφίλ. Η Liverpool έχει προσελκύσει αυτό το στοιχείο στο παρελθόν και φαίνεται ότι θα μπορούσε να προσελκύσει ξανά.

Ίσως ο Konate μπορεί να «του μιλήσει στο αυτί» τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο Marcus Thuram μετεγγραφικός στόχος της Liverpool (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com