Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool μπορεί να βγάλει αρκετά εκατομμύρια από πρώην παίκτες της!

Η Liverpool μπορεί να βγάλει αρκετά εκατομμύρια από πρώην παίκτες της!

Αρκετοί πρώην παίκτες της Liverpool θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους Reds να κερδίσουν περαιτέρω χάρη στις ρήτρες πώλησης μεταγραφών

Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να ανοίγει μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, ορισμένοι παίκτες που εκπροσωπούν τις χώρες τους θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο ενδιαφέροντος στην αλλαγή της χρονιάς, εάν εντυπωσιάσουν στο Κατάρ.

Σε τελική ανάλυση, η Liverpool συνεχίζει να συνδέεται με μια μετακίνηση για τον Jude Bellingham της Dortmund, αν και μένει να δούμε το ποσό που θα κοστολογηθεί από την ομάδα της Βεστφαλίας, αλλά και αν θα ανεβάσουν το ποσό άλλες ομάδες που θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν (Real, Manchester city). Πάντως ένα πρώτο διεθνές γκολ στο πρώτο παιχνίδι της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον του Ιράν ήδη τον έχει βάλει στη συζήτηση για μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές που θα συμβούν το Ιανουάριο ή και το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ενώ το βραχυπρόθεσμο μέλλον του Άγγλου διεθνούς παραμένει σε αδιέξοδο, η Liverpool θα μπορούσε να επωφεληθεί αν αρκετοί πρώην παίκτες της εντυπωσιάσουν στο Κατάρ και κερδίσουν μια μεταγραφή από το πίσω μέρος των χειμερινών παραστάσεων τους, χάρη στα καλά τεκμηριωμένα τους στοιχεία. ρήτρες πώλησης σε εξερχόμενες μεταγραφές.

Αφού ο Sadio Mane αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ομάδα της Σενεγάλης για το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω τραυματισμού, οι οπαδοί των Reds θα αναγνωρίσουν έως και 15 από τους πρώην παίκτες τους που εκπροσωπούν τις χώρες τους στο Κατάρ.

Οι Takumi Minamino και Neco Williams ήταν δύο από τους πιο πρόσφατους που αποχώρησαν. Έφυγαν για την AS Monaco και τη Nottingham Forest αντίστοιχα το καλοκαίρι καθώς αναζητώντας ευκαιρίες εκκίνησης προσπαθούσαν παράλληλα να εδραιώσουν τις θέσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο θα ήταν έκπληξη να δούμε τη να εισπράττει τα προνόμια από αυτές τις μεταγραφές, δεδομένου ότι και οι δύο παίκτες μόλις πρόσφατα άφησαν πίσω τους το Anflield.

Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι μια διαφορετική ιστορία σχετικά με αρκετούς άλλους πρώην Reds που έφυγαν από τη Liverpool μια χρονιά πριν, με τέσσερις παίκτες να αποχωρούν το καλοκαίρι του 2021.

Οι Reds συγκέντρωσαν συνολικά 26,8 εκατομμύρια £ όταν πούλησαν τους Kamil Grabara (£3m), Liam Millar (£1,3m), Marko Grujic (£10,5m) και Harry Wilson (£12m) καθώς εντάχθηκαν στις FC Copenhagen, FC Basel, FC Porto και Fulham αντίστοιχα. Ωστόσο, θα μπορούσαν να επωφεληθούν περαιτέρω με τον πρώην αθλητικό διευθυντή Michael Edwards ο οποίος διαπραγματεύτηκε ρήτρες πώλησης και στις τέσσερις συμφωνίες.

Σε περίπτωση που η Copenhagen ή η Basel πουλήσουν τoν Grabara ή τoν Millar με κέρδος, ενώ ο παίκτης είναι ακόμη υπό το αρχικό τους συμβόλαιο μετά την αποχώρηση από τη Liverpool, οι Reds θα δικαιούνται το 20% του οποιουδήποτε κέρδους του συλλόγου που θα τον πωλήσει. Εν τω μεταξύ, συμπεριέλαβαν ρήτρα πώλησης 15% στη συμφωνία που οδήγησε τον Wilson στη Fulham και ρήτρα πώλησης 10% στη μετάβαση του Grujic στην Porto.

Τώρα δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι κάποιος από τους τέσσερις θα μετακινηθεί σύντομα, αλλά σίγουρα έχουν μια ευκαιρία για να προσελκύσουν μνηστήρες αφού συμπεριλήφθηκαν στις ομάδες των αντίστοιχων χωρών τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Έχοντας βοηθήσει τη Fulham να κερδίσει την άνοδο στην Premier League την περασμένη σεζόν, ο Wilson είναι επίσης μέλος της ομάδας της Ουαλίας που έφτασε στη τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1958 και έπειτα και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ιράν και την Αγγλία στους ομίλους. Με συμβόλαιο με την Fulham μέχρι το 2026, οι Λονδρέζοι είναι σίγουρα σε θέση να βγάλουν κέρδη από τον μέσο, ​​αφού πρώτα προσελκύσει κάποιο ενδιαφέρον σε άλλες ομάδες.

Ο Grujic συνδέθηκε με επιστροφή στην Premier League το καλοκαίρι και δεν πήρε ευκαιρίες από την Πόρτο αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τη Βραζιλία, το Καμερούν και την Ελβετία.

Εν τω μεταξύ, ο Millar έχει εντυπωσιάσει στην Ελβετία από τότε που εντάχθηκε στην FC Basel, σκοράροντας 10 γκολ κατά την παρθενική του σεζόν και κάνοντας τον αντίκτυπό του για τον σύλλογο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο Europa Conference League. Ο φόργουορντ βοήθησε τον Καναδά να προκριθεί Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζει να αφήσει το στίγμα του στα ματς ενάντια στο Βέλγιο, την Κροατία και το Μαρόκο.

Όσο για τον Grabara, είναι ομολογουμένως απίθανο να βγει στο γήπεδο για την Πολωνία στο Κατάρ, καθώς θα αντιμετωπίσουν το Μεξικό, τη Σαουδική Αραβία και την Αργεντινή, και θα χρησιμεύσει ως εφεδρική επιλογή πίσω από τον τερματοφύλακα Wojciech Szczesny. Με μια διεθνή συμμετοχή μέχρι σήμερα, έμεινε αρχικά εκτός αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο προτού κληθεί για να αντικαταστήσει τον Bartlomiej Dragowski μετά από κάταγμα στο πόδι του άτυχου γκολκίπερ.

Ωστόσο, έχοντας φύγει από τη Liverpool με την ελπίδα να μπει στην ομάδα της Πολωνίας, ο Grabara, ο οποίος επίσης έγινε πρωτοσέλιδο τον περασμένο μήνα αφού κράτησε το μηδέν με τη Manchester city στους ομίλους του Champions League, κοστίζει ήδη περισσότερο από το ποσό των 3 εκατομμυρίων λιρών που πλήρωσε η FC Copenhagen για τις υπηρεσίες του, πριν από 18 μήνες.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, τα αφεντικά της Liverpool θα παρακολουθούν με ενδιαφέρον για να δουν πώς τα πηγαίνουν οι πρώην παίκτες της στο Κατάρ. Και αν κάποιος από τους προαναφερθέντες κερδίσει μια μεταγραφή , οι Reds θα είναι έτοιμοι να επωφεληθούν χάρη στις έξυπνες διαπραγματεύσεις τους που έκαναν 1,5 χρόνο πριν!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com