Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/11/2013 Ένα «Χ»ιτσκοκικό Merseyside derby! (vid)

Σαν σήμερα: 23/11/2013 Ένα «Χ»ιτσκοκικό Merseyside derby! (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα φιλοξενηθούν από την «γείτονα» Everton σε ένα χιτσκοκικό Merseyside derby για την Premier League, με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί και τις δύο ομάδες!

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι Reds πήραν δις το προβάδισμα και τελικά κατάφεραν απλώς να σώσουν την παρτίδα στο τέλος, οι δύο ομάδες του Liverpool έμειναν ισόπαλες στο 3-3, κρατώντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας και προσφέροντας στον κόσμο ένα φοβερό παιχνίδι.

Η Liverpool προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Philippe Coutinho (5′), για να έρθει ο Kevin Mirallas να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα το παιχνίδι στο 8′. Ο Luis Suarez έκανε με απευθείας φάουλ το 1-2 στο 19′, όμως μετά ο Romelu Lukaku πήρε το.. όπλο του, φέρνοντας το ματς τούμπα με 2 γκολ στο 72′ και στο 82′.
Η Liverpool έσωσε την παρτίδα σε ένα δραματικό φινάλε, με τον Brendan Rodgers να βλέπει την αλλαγή του, τον Daniel Sturridge (είχε περάσει στην θέση του Lucas Leiva στο 79′) να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 89′ από ασίστ του Captain Fantastic Steven Gerrard και να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στους Reds.

Το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι στο Merseyside παρακολούθησαν εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου 39.576 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Phil Dowd.

Στο παρακάτω video και στο σημείο 4′:51″ μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Κόκκινων στην συνάντηση:

Σαν σήμερα: 23/11/2013 Ένα «Χ»ιτσκοκικό Merseyside derby!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com