Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Harvey Elliott: «Ζω το παιδικό μου όνειρο στην Liverpool»

Harvey Elliott: «Ζω το παιδικό μου όνειρο στην Liverpool»

Για τον Harvey Elliott δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το να βρίσκεται στο Anfield και να παίζει για την παιδική του ομάδα την Liverpool.

Ο 19χρονος επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του στο Merseyside το καλοκαίρι, υπογράφοντας μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία για να παραμείνει στους Reds για το άμεσο μέλλον.

Ο Elliott έχει εμφανιστεί από τότε σε κάθε αγώνα της Liverpool σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας τρία γκολ σε αυτές τις 22 εμφανίσεις – συμπεριλαμβανομένων των πρώτων του προσπαθειών στο Champions League – και διεκδικώντας το βραβείο Standard Chartered Player of the Month για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Ο Elliott συζήτησε πρόσφατα με την Premier League Productions, για να σκεφτεί τη συνεχιζόμενη πορεία του με τους Reds και να μιλήσει για τις τις φιλοδοξίες του.

Διαβάστε παρακάτω για τη συνέντευξη…

Harvey, πώς είναι να βιώνεις το Anfield ως οπαδός της Liverpool;

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να είσαι. Το αισθάνομαι σαν το δεύτερο σπίτι μου, το λιγότερο και κάθε φορά που έρχομαι εδώ είτε σαν οπαδός είτε ως παίκτης τώρα. Κάθε φορά που το βλέπω γίνεται όλο και καλύτερο.»

«Ακόμα και σήμερα ζω το όνειρό μου και εξακολουθώ να ονειρεύομαι το όνειρό μου. Κάθε βράδυ κοιμάμαι το πιο χαρούμενο παιδί στον κόσμο και ξυπνάω το πιο χαρούμενο παιδί στον κόσμο. Για να μπορώ να κάνω αυτό που κάνω στη ζωή μου και γνωρίζοντας ότι κάνω την οικογένειά μου περήφανη – είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μου για μένα, απλά είμαι χαρούμενος που μπορώ να το κάνω.»

Ας αναλογιστούμε για μια στιγμή, πες μας για το πρώτο σου γκολ στο Anfield. Ήρθε μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό σου. Πως ένιωσες;

«Ήταν δύσκολο γιατί προσπαθούσα να απολαύσω τη στιγμή. Ταυτόχρονα, να έχω περάσει ό,τι πέρασα με τον τραυματισμό, να σκοράρω στο τέρμα που βρίσκεται μπροστά στο Kop και να έχω και την οικογένειά μου στην κερκίδα – παίζουν τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό σου. Ήταν απλώς μια τεράστια ανακούφιση για μένα.»

«Όλα αυτά που πέρασα με τον τραυματισμό μου, θα μπορούσα απλώς να τα αφήσω να φύγουν. Ήταν αυτό το ξέσπασμα και άφησα τον εαυτό μου να είναι ξανά ελεύθερος και ότι το είχα ξεπεράσει και να βγω σε μια πιο φωτεινή πλευρά. Ήταν μια περίεργη ιστορία. πρώτο παιχνίδι πίσω μετά τον τραυματισμό, μπαίνω και σκοράρω. Ήμουν έξω, νομίζω, τεσσεράμισι μήνες.»

«Ήταν σαν όλη η σκληρή δουλειά που πέρασα – είναι σαν ό,τι κι αν κάνεις πάντα ανταμείβεσαι. Έχει να κάνει με το να το τηρείς και να φροντίζεις να συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά για να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές. Αυτό ήταν το φως στο τέλος του τούνελ.»

Μίλησε μας για τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες σου για την καριέρα σου στους Reds…

«Είναι να μείνω εδώ για το υπόλοιπο της καριέρας μου. Είτε αυτό είναι ως παίκτης, είτε ως προπονητής, είτε ό,τι άλλο είναι – μέντορας για τους νεότερους. Θέλω απλώς να είμαι στη Liverpool για το υπόλοιπο της ζωής μου. Νιώθω σαν στο σπίτι μου τώρα όλη η οικογένειά μου έχει μετακομίσει μαζί μου.»

«Για να μπορώ να έρθω και να βλέπω το Anfield, να περνάω με το αυτοκίνητο κάθε μέρα και να πηγαίνω στο προπονητικό γήπεδο και να βρίσκομαι μέσα και γύρω από αυτούς τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης – εννοώ, για μένα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από εδώ. Το να μείνω εδώ για το υπόλοιπο της καριέρας μου σημαίνει ένα πράγμα. Να φροντίσουμε να κερδίσουμε ή να πετύχουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε.»

Harvey Elliott: «Ζω το παιδικό μου όνειρο στην Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com