Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσίασε τους Red fans ο Bellingham στην πρεμιέρα της Αγγλίας

Εντυπωσίασε τους Red fans ο Bellingham στην πρεμιέρα της Αγγλίας

Ο Jude Bellingham ξεχώρισε για την Αγγλία στην εναρκτήρια νίκη της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 6-2 επί του Ιράν, αφήνοντας όλους τους οπαδούς της Liverpool να μοιράζονται παρόμοιες σκέψεις σχετικά με τον πολυσυζητημένο μεταγραφικό στόχο της ομάδας.

Οι αναφορές για το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Bellingham δεν είναι δύσκολο να βρεθούν, με τον 19χρονο να θεωρείται ευρέως ως ο Νο. 1 μεταγραφικός στόχος του συλλόγου για το επόμενο καλοκαίρι.

Θα απαιτήσει βέβαια μια βαριά αμοιβή για να μπορέσει η Liverpool να τον φέρει από την Βεστφαλία. Αλλά αυτό θα αφορά επίσης για οποιαδήποτε συμφωνία που θα ξεπερνά τα 90 εκατομμύρια λίρες, μια αμοιβή που πολλοί πιστεύουν ότι θα αυξηθεί εάν η εικόνα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι καλή, κάτι που μπορεί να συμβεί.

Ο Bellingham άνοιξε το σκορ για την Αγγλία με μια εύστοχη κεφαλιά πριν συνεχίσει να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή, τελειώνοντας το παιχνίδι του με ακρίβεια 96,8 πάσες.

Η Liverpool σίγουρα δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται, με τη Real Madrid και τη Man city να πιστώνονται αμφότερες ενδιαφέρον για την υπογραφή του.

Το γκολ του Bellingham ήταν το πρώτο από τα έξι για την Αγγλία εναντίον του Ιράν, με τον Bukayo Saka να σκοράρει δύο φορές, τον πρώην Red Raheem Sterling να βρίσκει δίχτυα, όπως και οι Marcus Rashford και Jack Grealish.

Δεν υπήρξαν λεπτά συμμετοχής για τον Jordan Herdeson ή τον Trent Alexander Arnold, καθώς ο Gareth Southgate στράφηκε στους Rashford, Dier, Grealish, Foden και Callum Wilson από τον πάγκο.

Εντυπωσίασε τους Red fans ο Bellingham στην πρεμιέρα της Αγγλίας
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com