Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Thiago στο LA και τα ευχάριστα από τον Firmino

Ο Thiago στο LA και τα ευχάριστα από τον Firmino

Όσοι δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, με τον Thiago να βλεπει μπάσκετ στο Los Angeles και τον Roberto Firmino να ανακοινώνει συναρπαστικά νέα στις Μαλδίβες.

Το τελευταίο παιχνίδι των Reds ήταν λιγότερο από 10 ημέρες πριν, αλλά οι παίκτες δεν έχασαν χρόνο για διακοπές, οι περισσότεροι, δικαίως, αναζητώντας τον ήλιο.

Με μόνο επτά παίκτες της Liverpool στο Qatar για το Παγκόσμιο Κύπελλο και με μόνο λίγους παίχτες μακριά σε διεθνή φιλικά, ήταν μια κατάλληλη ευκαιρία να απολαυσουν διακοπές πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ο Τhiago και η σύζυγός του, Jukia Vigas, έχουν βρεθεί στη δυτική ακτή της Αμερικής, κοιτάζοντας πρώτα τα αξιοθέατα του Las Vegas πριν μεταβούν στο Los Angeles.

Εκεί, βρέθηκαν σε παχνιδι μπάσκετ για τη συνάντηση μεταξύ των LA Lakers και των San Antonio Spurs, με τον Thiago να ευχαριστεί τον LeBron James, ο οποίος δεν έπαιξε, στο Instagram.

Το είδωλο των Lakers, ο James, επένδυσε αρχικά στη Liverpool το 2011, αγοράζοντας 2% μερίδιο στον σύλλογο μαζί με τον επιχειρηματικό συνεργάτη Maverick Carter για 6.5 εκατομμύρια δολάρια.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι έγινε εταίροι μειοψηφίας στην FSG πέρυσι.

Οι Lakers κέρδισαν με 123-92 την Κυριακή και ο Thiago είχε σίγουρα μια από τις καλύτερες θέσεις για να παρακολουθήσει τη δράση να εξελίσσεται.

Στις Μαλδίβες όπου ο Roberto Firmino κυνηγούσε τον ήλιο, το νουμερο 9 και η σύζυγός του, Larissa Pereira, ανακοίνωσαν τα συναρπαστικά νέα ότι περιμένουν το τέταρτο παιδί τους.

Ο Harvey Elliott φαίνεται επίσης να βρίσκεται σε παρόμοιο μέρος στον κόσμο, επαναφορτίζοντας μετά από ένα λαμπρό και παραγωγικό ξεκίνημα της σεζόν, ως ο μόνος Κόκκινος που έχει παίξει και στους 22 αγώνες μέχρι στιγμής.

Όλα φαίνονται πολύ χαλαρωτικά για τους παίκτες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Dubai στις αρχές Δεκεμβρίου για προπονήσεις, όπου θα παίξουν με τη Lyon (11 Δεκεμβρίου) και τη Milan (16 Δεκεμβρίου) στο Super Cup του Dubai.

Πατέρας για τρίτη φορά ο Bobby Firmino!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com