Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Δεν παίζω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο»

Trent: «Δεν παίζω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο»

Ο Trent Alexander-Arnold στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ITV, κλήθηκε να τοποθετηθεί για τις φετινές του εμφανίσεις, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει το καλύτερο του ποδόσφαιρο στη σεζόν που διανύουμε.

Απαντώντας στην ερώτηση, ο αμυντικός δήλωσε:

“ Δεν είναι το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω παίξει ποτέ. Μάλλον ούτε το χειρότερο. Ακριβώς κάπου στη μέση, που δεν είναι καταπληκτικό, ούτε το χειρότερο. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. ”

“ Θα έλεγα ότι έχει φανεί πολύ η άμυνά μου και όλοι επικεντρώνονται σε αυτήν την πτυχή του παιχνιδιού μου. Θα έλεγα πως για μένα, προφανώς, όπως και για κάθε μέρος του παιχνιδιού μου, υπάρχουν βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν. ”

“ Υπήρχαν περιπτώσεις που θα μπορούσα να είχα πάρει καλύτερες αποφάσεις, αλλά ταυτόχρονα, υπήρξαν περιπτώσεις που αμύνθηκα πολύ καλά. Στους ανθρώπους αρέσει να φωνάζουν για τα λάθη και για εκείνα στα οποία θα μπορούσα να τα καταφέρω καλύτερα, παρά για όσες φορές αμύνθηκα καλά. ”

“ Στους ανθρώπους αρέσει να μιλάνε για αυτά που οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν και δεν είναι καλοί παρά για τα καλά πράγματα, τα θετικά. Για μένα, οι μόνες απόψεις που έχουν σημασία είναι από τον Gareth Southgate και τον Jurgen Klopp. Δεν έχουν σημασία οι απόψεις κανενός άλλου. ”

Ο Trent Alexander-Arnold σκοράρει με απευθείας φάουλ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com