Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνάντηση Salah – Ramos στην βράβευση του Mo από τους TikTok Fans

Συνάντηση Salah – Ramos στην βράβευση του Mo από τους TikTok Fans

Ο Mohamed Salah ήρθε αντιμέτωπος με τον Sergio Ramos την Πέμπτη, λίγα μόλις χρόνια μετά τον τραυματισμό του σταρ της Liverpool από τον Ισπανό αμυντικό στον τελικό του Champions League

Ο επιθετικός της Liverpool, ο οποίος στέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης ως παίκτης της χρονιάς από τους TikTok Fans μπροστά από τους Cristiano Ronaldo και Erling Haaland σε ένα πλούσιο πάρτι, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ramos – ο οποίος τραυμάτισε ως γνωστόν τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ στον τελικό του Champions League το 2018 στο Κίεβο.

Ο Salah αποχώρησε κατά τη διάρκεια του τελικού 2018 – τον οποίο ο Ramos και η Real Madrid κέρδισαν τελικά – μετά από μια άσχημη «σύγκρουση» με τον Ισπανό αμυντικό, ένα περιστατικό που ο Salah ισχυρίστηκε ότι ήταν η «χειρότερη στιγμή» της καριέρας του πριν από την τελευταία αναμέτρηση της Liverpool με τους Ισπανούς γίγαντες νωρίτερα φέτος.

Όμως, ένα απόσπασμα video, το οποίο κυκλοφόρησε από το Dubai Sports Council, έδειχνε τον Salah να αγκαλιάζει τον Ramos, ενώ μαζί τους ήταν και ο επιθετικός της Μilan, Zlatan Ibrahimovic. Μάλιστα στα social media, υπήρχε το χιουμοριστικό σχόλιο: «και χωρίς τραυματισμό αυτή την φορά».

Αν και εκείνη η βραδιά του Salah έληξε δυσάρεστα από την σύγκρουση με τον Ramos, ο ίδιος «αντεπιτέθηκε» και πέτυχε το πρώτο γκολ στον επόμενο τελικό 12 μήνες αργότερα, καθώς η Liverpool νίκησε την Totttenham με 2-0 για να πάρει «εκδίκηση» για την ήττα της από τους Los Blancos.

Μιλώντας ένα χρόνο αργότερα, ο Salah αποκάλυψε πώς ο καταστροφικός τραυματισμός στον ώμο που υπέστη από τα χέρια του Ramos τον επηρέασε ψυχολογικά – παραδεχόμενος ότι ήταν ένα δύσκολο πλήγμα για να το ξεπεράσει.

Μιλώντας το 2019 ο Salah είπε: «Όταν το σκέφτομαι, ήταν πολύ, πολύ άσχημα. Ο τελικός του Champions League, ένα μεγάλο όνειρο για τον εαυτό σου, για την πόλη, για τους οπαδούς και για όλους. Θέλαμε να κερδίσουμε το Champions League. Και εκείνη τη στιγμή, ψυχολογικά, ήταν πολύ, πολύ άσχημα. Ειδικά όταν αντικαταστάθηκα, πήγα στα αποδυτήρια και έκλαιγα γιατί ένιωθα ότι το Champions League είχε τελειώσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε τελειώσει, οπότε ήταν πολύ δύσκολο για μένα εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι πονάει ακόμα μέχρι τώρα, επειδή δεν το κερδίσαμε. Ήμασταν κοντά στην κατάκτηση του Champions League και δεν το κερδίσαμε».

Όταν ρωτήθηκε αν είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Ramos μετά τον αγώνα, ο Salah απάντησε πίσω στο 2019: «Ω, όχι. Δεν του μίλησα και για μένα το θέμα έχει κλείσει. Δεν μιλάω γι’ αυτόν τώρα. Μιλάω μόνο για τον τραυματισμό».

Συνάντηση Salah – Ramos στην βράβευση του Mo από τους TikTok Fans
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com