Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Πολλοί περιμένουν την κακή μου στιγμή για να με κρίνουν»

Trent: «Πολλοί περιμένουν την κακή μου στιγμή για να με κρίνουν»

Η χρήση του Trent Alexander-Arnold από τον Gareth Southgate ήταν ένα καυτό θέμα ενόψει του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον δεξιό μπακ της Liverpool να απαντά τώρα σε όσους τον έχουν επικρίνει για τη φετινή του φόρμα.

Ο Alexander-Arnold συμπεριλήφθηκε στην 26μελή αποστολή της Αγγλίας για το τουρνουά, αλλά πιθανών να ήταν πιο δύσκολο το κάλεσμα του αν ο Reece James της Τσέλσι ήταν σε καλή κατάσταση.
Με τη Liverpool να δυσκολεύεται να αποκτήσει οποιαδήποτε συνοχή μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ο 24χρονος έχει ξεχωρίσει για τις αμυντικές του επιδόσεις τους τελευταίους μήνες.

Τώρα, ο Alexander-Arnold απάντησε στις «φωνές» ότι δεν έχει αμυνθεί αρκετά καλά. «Στον κόσμο αρέσει να φωνάζει για τα λάθη» απαντά στους επικριτές του ο Trent Alexander-Arnold.
«Θα έλεγα ότι το θέμα έχει απασχολήσει πολύ. Υπήρξε ένας τεράστιος μεγεθυντικός φακός σε αυτή την πτυχή του παιχνιδιού μου», δήλωσε στο ITV Sport όταν ρωτήθηκε πόσο καλά έχει αμυνθεί μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Συνεχίζοντας ανάφερε: «Προφανώς, όπως σε κάθε τομέα του παιχνιδιού μου, υπάρχουν βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, υπάρχουν αποφάσεις που θα μπορούσα να πάρω καλύτερα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου θα μπορούσα να αμυνθώ πολύ καλύτερα. Αλλά, ταυτόχρονα, υπήρξαν περιπτώσεις όπου αμύνθηκα πολύ καλά. Έτσι είναι το παιχνίδι.
Νομίζω ότι σε πολλούς αρέσει να φωνάζουν για τα λάθη και για αυτά που θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα, παρά για αυτά που αμύνθηκα καλά, και έτσι είναι. Αμύνεσαι τρεις φορές καλά και μία άσχημα, έχουν μια μεγάλη ευκαιρία, και νάτο, είχα «ένα κακό αμυντικό παιχνίδι»».

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνούς διακοπής, ο Νο 66 της Liverpool έμεινε εκτός της αποστολής της Αγγλίας για το φιλικό με τη Γερμανία στο Wembley. Μετά το παιχνίδι, ο Southgate εξήγησε την απόφασή του υποστηρίζοντας ότι θεωρούσε πως το ολοκληρωμένο παιχνίδι του Kieran Trippier ήταν «μπροστά» από αυτό του Alexander-Arnold.

Μέχρι σήμερα, έχει συγκεντρώσει 17 συμμετοχές στην Αγγλία, αφού κλήθηκε για πρώτη φορά στην ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. Έκτοτε, έχει ευκαιρίες για να αγωνιστεί και δεν αναμένεται να είναι βασικός για τα «Τρία Λιοντάρια» στο Κατάρ.

Ενόψει της πρεμιέρας της Αγγλίας με το Ιράν, ο Alexander-Arnold κλήθηκε επίσης να αξιολογήσει τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με την Αγγλία.
«Όχι το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω παίξει ποτέ, αλλά μάλλον ούτε και το χειρότερο», συνέχισε. «Πραγματικά η κατάσταση είναι κάπου στην μέση, δεν είναι καταπληκτική, αλλά ούτε και η χειρότερη, πραγματικά. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη φυσικά.»

Συνέχισε εξηγώντας πώς ελπίζει ότι η φόρμα του θα βελτιωθεί με περισσότερες ευκαιρίες. «Όχι, σίγουρα όχι, όχι», συνέχισε όταν τον ρώτησαν αν δεν έχει ακόμη αποδώσει στα επίπεδα που «θα περίμενε» για την Αγγλία. «Οι παίκτες έχουν μέσο όρο μισής σεζόν. Ελπίζω ότι το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι πολύ καλύτερο για μένα».

Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά θα εμφανιστεί στο Κατάρ, η Liverpool και ο Jurgen Klopp γνωρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα ταλέντο κύρους.

Trent: «Πολλοί κόσμος περιμένει την κακή μου στιγμή για να με κρίνει»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com