Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γλυκοκοιτάζει Mason Mount η Liverpool;

Γλυκοκοιτάζει Mason Mount η Liverpool;

Το συμβόλαιο του Mason Mount με τη Chelsea λήγει σε 18 μήνες, με μία από τις μεγάλες αντιπάλους της λονδρέζικης ομάδας, τη Liverpool, να κοιτάζει μία ενδεχόμενη κίνηση για τον Άγγλο διεθνή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Liverpool κοιτάζει διακριτικά τη περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Mason Mount με τη Chelsea, η οποία παρουσιάζει μια μεγάλη στασιμότητα. Μόνο 18 μήνες απομένουν πριν την εκπνοή του τρέχοντος συμβολαίου με τις συζητήσεις να μεταφέρονται για το καλοκαίρι.

Ο επιθετικός μέσος, ο οποίος πήρε θέση βασικού υπό την ηγεσία του Frank Lampard στην ομάδα και έκτοτε κράτησε τη θέση του και μετά τη φυγή του παλαίμαχου άσου, κέρδισε με τις εμφανίσεις του τη θέση του στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως αναφέρεται στον “Guardian” οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του θα μπουν στον πάγο τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή του παίχτη από το Κατάρ. Φημολογείται πως οι μπλε του Λονδίνου δεν έχουν καμία επιθυμία να χάσουν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Συνεπώς σκέφτονται να του κάνουν μεγάλη αύξηση, καθώς οι πρώτες προσεγγίσεις ήταν με νούμερα που δεν ικανοποίησαν τη μεριά του ποδοσφαιριστή.

Μαζί με τη Liverpool, ματιές στην υπόθεση ρίχνει και η Juventus. Με τη περίπτωση του Jude Bellingham να παραμένει σε περίοπτη θέση, οι Reds συνεχίζουν να ξεψαχνίζουν την αγορά για περιπτώσεις ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Προς το παρόν ο ποδοσφαιριστής είναι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα, όμως οι επικείμενες εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Mason Mount σκοράρει στο Anfield τον Μάρτιο του 2021.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com