Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Antony και Casemiro πήγαν να παίξουν στην λάθος πλευρά!»

Fabinho: «Antony και Casemiro πήγαν να παίξουν στην λάθος πλευρά!»

Ο διεθνής άσσος της Liverpool Fabinho «πείραξε» τους συμπαίκτες του στην Εθνική Βραζλίας Casemiro και Antony, για την ένταξή τους στη Manchester Utd.

Η τριάδα έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, το οποίο αρχίζει την Κυριακή. Ο Fabinho ήρθε στη Liverpool το 2018 και έχει βοηθήσει την ομάδα του Jurgen Klopp να κατακτήσει το Champions League, την Premier League, το Carabao Cup και το Super Cup κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας του στον σύλλογο.

Ο 29χρονος έχει καλές σχέσεις με τους Casemiro και Antony, παρά το γεγονός ότι μετακόμισαν στους μεγαλύτερους αντιπάλους της Liverpool για τη σεζόν 2022-23.
«Όταν έφυγα και είδα τον Casemiro να κερδίζει ευκαιρίες στη Real, του έστελνα πάντα ένα συγχαρητήριο μήνυμα», δήλωσε ο Fabinho στην UOL.
«Ανεξάρτητα από το αν ανταγωνιζόμαστε για την ίδια θέση, τα πάμε πολύ καλά. Είχε ήδη σχολιάσει ότι θα ήθελε να παίξει στην Premier League. Κρίμα που πήγε σε λάθος μέρος στην Αγγλία, ε; Ελπίζω να μην βελτιώσει τόσο πολύ τη Manchester United.»

Για τον Antony δήλωσε επίσης : «Αυτός, ο Fred που πήγε στη United το 2018 και ο Antony, υπάρχουν πολλοί Βραζιλιάνοι που πηγαίνουν σε λάθος μέρος της χώρας!».

Ο Fabinho έχει παίξει και στα 14 παιχνίδια της Liverpool στην Premier League μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν 2022-23, η οποία έχει διακοπεί λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όπως όλα τα άλλα πρωταθλήματα.

Fabinho: «Antony και Casemiro πήγαν να παίξουν στην λάθος πλευρά!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com