Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crouch: «Αυστηροί κριτές ο Gerrard και ο Carragher στην ομάδα τότε..»

Crouch: «Αυστηροί κριτές ο Gerrard και ο Carragher στην ομάδα τότε..»

Ο πρώην άσος της Liverpool Peter Crouch αποκάλυψε πρόσφατα πόσο αδίστακτος ήταν ο Steven Gerrard στην κρίση του για τις νέες μεταγραφές των Κόκκινων.

Ο Crouch ήταν σημαντικός παίκτης για τους Reds κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο. Ωστόσο, ο πανύψηλος επιθετικός αποκάλυψε ότι συνήθιζε πάντα να ζητά την έγκριση των «ανώτερων» παικτών όπως ο Gerrard και ο Carragher, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο.
Μιλώντας στο podcast Diary of a CEO, ο Crouch δήλωσε (μέσω της Liverpool Echo):

«Ο Steven Gerrard και ο Jamie Carragher ήταν αρκετά αδίστακτοι και αρκετά σκληροί στην αξιολόγησή τους για κάποιους παίκτες, οπότε έπιασα τον εαυτό μου να αναζητά συνεχώς την έγκρισή τους. Κάποιοι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν το επίπεδο του πάθους και τα πρότυπα που είχαν»

Ο Crouch, ο οποίος πέτυχε 42 γκολ και έδωσε 23 ασίστ σε 135 παιχνίδια με τους Reds, πρόσθεσε ακόμη: «Δυστυχώς, αν θέλεις να παίξεις για τη Liverpool, πρέπει να έχεις έναν τρόπο και ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Και αν πέσεις κάτω από αυτό το επίπεδο, παίκτες όπως ο Steven και ο Jamie θα σου το έλεγαν πολύ γρήγορα».

Ρωτήθηκε αν ο Gerrard και ο Carragher συνήθιζαν να αποκαλύπτουν την κρίση τους μπροστά σε όλους.

«Ναι. Έχω δει παίκτες να υπογράφουν και να διαγράφονται σε μια προπόνηση. Ξέρετε, παίκτες αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών που έρχονταν και ο Gerrard έλεγε «είναι σ***». Δεν θα έπαιρνες πολλές ευκαιρίες. Αλλά από την άλλη, έχω δει επίσης παίκτες να διαγράφονται και μετά να επιστρέφουν».

Crouch: «Αυστηροί κριτές ο Gerrard και ο Garragher στην ομάδα τότε..»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com