Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Curtis Jones!

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Curtis Jones!

Ο Curtis Jones επέστρεψε στη δράση.

Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Liverpool είναι ο Curtis Jones, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί.

Ο μέσος βρίσκεται στην ομάδα από μικρό παιδί και ο Jürgen Klopp θέλει να του δείξει για ακόμη μια φορά πόσο πολύ τον πιστεύει και τον υπολογίζει, με τον σύλλογο να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο, με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Το τρέχον του συμβόλαιο λήγει το 2025 και το νέο του πιθανότατα θα έχει διάρκεια μέχρι το 2026 ή το 2027.

Όπως προσθέτει ο Paul Joyce, η Liverpool είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Klopp όμως να θεωρεί πως ο Curtis μπορεί να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα στο άμεσο μέλλον.

Φέτος τον έχουμε δει 7 φορές με την Κόκκινη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, ξεκινώντας μάλιστα και στη νίκη με 2-0 επί της Napoli για το Champions League.

Συζητήσεις ανανέωσης συμβολαίου βρίσκονται σε εξέλιξη και με την πλευρά του Bobby Firmino και σύντομα αναμένονται νεότερα, καθώς το τρέχον συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνονται και τα συμβόλαια των Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain, όμως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανανεωθούν και οι δύο μέσοι θα αποχωρήσουν ως ελεύθεροι από τον σύλλογο, όπως και εκείνο του James Milner.

Νέο συμβόλαιο για τον Curtis Jones.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com