Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ramsay: «Το ντεμπούτο μου καθυστέρησε λόγω προβλήματος στην πλάτη»

Ramsay: «Το ντεμπούτο μου καθυστέρησε λόγω προβλήματος στην πλάτη»

Ο Calvin Ramsay μίλησε για τον λόγο που καθυστέρησε να κάνει την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της Liverpool, αλλά και την κλήση του στην εθνική ανδρών της Σκωτίας.

Αρχικά για το ντεμπούτο του που καθυστέρησε είπε:

“ Έκανα τις ιατρικές μου εξετάσεις και βρήκαν κάτι στην πλάτη μου. Μόλις έκανα όλη την αποκατάστασή μου, το κύριο πράγμα ήταν να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρό μου και να μπω στην ομάδα και ευτυχώς το έκανα. ”

“ Έκανα το ντεμπούτο μου στο Champions League κόντρα στη Napoli και ξεκίνησα στο League Cup. Για να λάβω την κλήση στην πρώτη ομάδα της Σκωτίας, πέρασαν δύο υπέροχοι μήνες. ”

Για την κλήση του στην εθνική ομάδα:

“ Ήταν η μέρα που παίζαμε [η Liverpool] με τη Derby και ήμουν στο Instagram και στο Twitter, το πρωί πριν από τον αγώνα και είδα το στο Twitter της Σκωτίας και ήμουν ενθουσιασμένος.”

“ Τηλεφώνησα στη μαμά και τον μπαμπά μου για να τους ενημερώσω ότι ήμουν στην ομάδα και ήταν χαρούμενοι για μένα. Έπρεπε να το βάλω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ήμουν χαρούμενος, αλλά το κύριο πράγμα σε εκείνο το σημείο ήταν να ξεκινήσω για τη Liverpool στο League Cup. Ήταν μια καλή στιγμή και έπαιξα καλά. ”

Jürgen Klopp και Calvin Ramsay σε προπόνηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com