Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ben Jacobs: «Η FSG διαπραγματεύεται ήδη με τον πιθανό νέο ιδιοκτήτη»

Ben Jacobs: «Η FSG διαπραγματεύεται ήδη με τον πιθανό νέο ιδιοκτήτη»

Η Liverpool θα μπορούσε να αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη νωρίτερα από ό,τι περιμένουμε, καθώς η FSG βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις εδώ και μερικές εβδομάδες με ένα πιθανό επενδυτή.

Αυτή η ενημέρωση προέρχεται από ένα χθεσινό tweet από τον δημοσιογράφο του CBS Sports, Ben Jacobs (@JacobsBen), ο οποίος συγκεκριμένα αναφέρει:
«Ο Jurgen Klopp έχει λάβει εγγυήσεις, ανεξάρτητα από τα όποια χρονοδιάγραμματα, ότι οι δύο επόμενες μεταγραφικές περίοδοι δεν θα επηρεαστούν από τη διαπραγματευτική διαδικασία».

Και συνεχίζει:
«Πολλές πηγές αναφέρουν επίσης ότι εδώ και μερικές εβδομάδες γίνονται παρασκηνιακά διαπραγματεύσεις με έναν Αμερικανό επενδυτή, ενώ παράλληλα εξετάζεται σοβαρά και η προσφορά άλλων επενδυτών, των οποίων τα ονόματα είχαν συζητηθεί και στην περίπτωση εξαγοράς της Chelsea».

Μπορεί να παρουσιάζεται ευρέως η εικόνα ότι οι Reds έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον επενδυτών, τόσο από τη Μέση Ανατολή όσο και από την Άπω Ανατολή, ωστόσο θεωρείται πιθανότερο ότι θα ευνοηθεί ένας «συνάδελφος» Αμερικανός επενδυτής, δυνητικά κάποιος με τον οποίο ο John W. Henry είναι ήδη εξοικειωμένος.

Ο Steve Ballmer, για παράδειγμα, θα ήταν ίσως ιδανική επιλογή στα μάτια του John Henry, για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, δεδομένης της περιουσίας, αλλά και της φήμης του στον αθλητικό χώρο, ως αξιόπιστου και ικανού ιδιοκτήτη.

Όλα αυτά, φυσικά, αποτελούν μέχρι στιγμής φήμες και εικασίες, καθώς δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες, οι οποίες να συνδέουν τον ιδιοκτήτη των LA Clippers με την Liverpool.

Ben Jacobs: «Η FSG διαπραγματεύεται ήδη με τον πιθανό νέο ιδιοκτήτη»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com