Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > R. Carlos: «Πρέπει να ξεκινήσει τον Trent Alexander-Arnold ο Southgate»

R. Carlos: «Πρέπει να ξεκινήσει τον Trent Alexander-Arnold ο Southgate»

Σύμφωνα με τον Roberto Carlos, ο Southgate θα πρέπει να ξεκινήσει τον Trent Alexander Arnold στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναφερόμενος στα αγγλικά ΜΜΕ για την Εθνική Αγγλίας, ο πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Βραζιλίας, συνέστησε στον εκλέκτορα των τριών λιονταριών να εμπιστευτεί τον ποδοσφαιριστή της Liverpool, Trent-Alexander Arnold για το δεξί άκρο της άμυνας. Επιπλέον επεσήμανε πως ο 24χρονος άσσος θα μπορούσε να ταιριάξει και να αγωνιστεί στην Εθνική Βραζιλίας, κυρίως λόγο των επιθετικών του αρετών.

«Αξίζει να βρίσκεται εκεί, επειδή ανήκει στους καλύτερους. Ο Kane είναι εξίσου πολύ καλός παίχτης, έχετε μία καλή ομάδα, όχι μόνο ως ονόματα αλλά και από άποψη φυσικής κατάστασης και θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.»
«Θα έλεγα αυτούς τους δύο (Kane και Arnold ότι θα μπορούσαν να αγωνιστούν με την Εθνική Βραζιλίας) αλλά υπάρχουν κι άλλοι. Υπάρχει πολλή ποιότητα στην ομάδα.»

Παρ’ όλο που δεν υπάρχει αμφιβολία για τη θέση του Harry Kane στην ομάδα, δε συμβαίνει το ίδιο και με τον Trent-Alexander Arnold, του οποίου η συμμετοχή στην αρχική εντεκάδα κρίνεται αμφίβολη. Είχε συζητηθεί και το ενδεχόμενο ο Άγγλος αμυντικός να έμενε εκτός αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, πράγμα που εν τέλει δε συνέβη.

Όπως και να έχει, αποτελεί μεγάλο παράσημο για τον παίχτη της Liverpool το γεγονός πως ένας θρύλος του αθλήματος τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους. Αναμένεται να δούμε αν ο Southgate θα ακολουθήσει τη συμβουλή του Roberto Carlos.

R.Carlos: «Πρέπει να ξεκινήσει τον Trent Alexander-Arnold ο Southgate»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com